Beatrice och Eugenie i Vogues legendariska septembernummer

Beatrice och Eugenie i Vogues legendariska septembernummer

Tillsammans med Elton John och Beyoncé pryder Beatrice och Eugenie av York sidorna i världens största modetidning - Vogue. I intervjun berättar de om kändisskapet och syskonbråken.

Vogues septembernummer har alltid varit någonting utöver det vanliga. Ett extra tjockt nummer med massor av mode, kontrollerat i minsta detalj av den omtalade chefredaktören Anna Wintour.

I årets nummer har inga mindre än prinsessorna Beatrice och prinsessan Eugenie äran att pryda flera sidor med en lång intervju och vackra bilder i tidningen. De delar numret med några av världens största stjärnor som Rihanna, Elton John och Beyonce.

Prinsessorna berättar för Vogue att det är på grund av prinsessan Eugenies kommande bröllop i oktober som de går med på att göra en längre intervju med bilder i tidningen, något som är högst ovanligt för kungligheter att ställa upp på.

Samtidigt har Beatrice nyligen fyllt 30 år och systrarna tyckte att detta var ett bra läge att berätta för världen om sina upplevelser som unga, karriärlystna kvinnor i en kunglig familj. Men de erkänner att situationen känns ny och annorlunda.

Läs mer: Eugenies speciella krav inför bröllopet: “Plastfritt”

– Det är svårt att hantera sådana här situationer, det finns inga regler och ramar, säger Beatrice till Vogue. Hon fortsätter:

– Vi är de första, vi är unga tjejer som försöker bygga karriärer och ha ett privatliv, men vi är samtidigt prinsessor som måste göra allt detta med världens blickar på oss.

Efter att flera miljarder människor sett prins Harry och Meghans bröllop så är såklart pressen och blickarna många på Eugenies kommande giftermål. Men hon säger att hon har slutat oroa sig.

– Det är nervöst i och med att jag vill att allt ska bli perfekt, men när jag insåg att jag ska göra detta ihop med personen som jag kommer att älska i all evighet så känns det som att allt bara släpper, ingenting annat betyder någonting, säger Eugenie.

I slutet av intervjun bjuder systrarna på en inblick i deras vardag. De berättar att de står väldigt nära varandra, men att de någon gång har bråkat.

– Ett av våra största bråk handlade om ett par skor. Vi hade samma storlek och exakt samma par skor. Ett par gick sönder och då bytte en av oss ut dem mot den andres för att få hela skor, säger Beatrice.

Hela intervjun med prinsessorna går att läsa först när september-numret av Vogue kommer ut i butik. Men några bilder från plåtningen kan du se nedan:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vid bilderna på Instagram kan vi läsa att prinsessorna är stajlade i flera exklusiva märken som Dolce & Gabbana, Erdem och Ashley Williams.

Foto: Stella Pictures

Läs mer: Bildregn – grattis prinsessan Beatrice som fyller 30 år!