Beatrice ställer in förlovningsfesten – efter skandalen i familjen

12 dec, 2019, 12:12 
AvMalin Ny
Prinsessan Beatrice och fästmannen Edoardo Mapelli Mozzi ville fira sin trolovning med familj och vänner, men har nu fått ställa in festen på grund av skandalen i familjen.
Annons

Prinsessan Beatrice, prins Andrews dotter, är förlovad med Edoardo Mapelli Mozzi och paret ska gifta sig nästa år. Tanken var att de skulle ordna en fest för familj och vänner för att fira trolovningen, men nu tvingas paret att ställa in den på grund av alla turer kring prins Andrew i samband med Jeffrey Epstein-skandalen.

Prinsessorna Eugenie och Beatrice med pappa Andrew.
Prinsessorna Eugenie och Beatrice med pappa Andrew.

Festen skulle egentligen ha gått av stapeln den 18 december på innestället Chiltern Firehouse i London, men på grund av skandalerna som omger prins Andrew just nu har paret blivit tvungna att flytta sin fest. Prins Andrew fick som bekant lämna alla sina kungliga uppdrag efter att ha ställt upp på en hårt kritiserad intervju i BBC där han bemötte anklagelserna om att han ska haft sex med en då 17-årig flicka mot hennes vilja. Prinsen sade i intervjun att han dagen i fråga var och åt pizza med prinsessan Beatrice.

Edoardo Mapelli Mozzi och prinsessan Beatrice.
Edoardo Mapelli Mozzi och prinsessan Beatrice.

Gick på Beatrices 18-årsfest

Skandalen ser inte heller ut att direkt avta. Tidningen The Sun on Sunday har nämligen publicerat en bild från Beatrices 18-årsfest, som firades med en viktoriansk maskerad på Windsor Castle. På bilden poserar Jeffrey Epstein tillsammans med hans påstådda hallick Ghislaine Maxwell och den våldtäktsanklagade filmmogulen Harvey Weinstein.

Annons

Allt detta har lagt en skugga även över prinsessan Beatrice, och därmed även den tid som ska vara den lyckligaste i hennes liv. Tiden då hon får planera sitt alldeles egna, och efterlängtade, bröllop.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar