Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beatrices och Edoardos festnatt efter förlovningen

03 okt, 2019, 15:51 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan beatrice Edoardo Mapelli Mozzi
Det strålar om prinsessan Beatrice och hennes nyblivna fästman Edoardo Mapelli Mozzi. Nu visar paret upp förlovningslyckan på Londons gator.
Annons

Just nu är prinsessan Beatrice och Edoardo Mapelli Mozzi Storbritanniens hetaste par. Alla pratar om den kungliga förlovningen och imponeras av prinsessan jättelika diamant.

Första bilderna på paret efter förlovningen

Efter lyckobeskedet och alla grattishälsningar tog de nyförlovade ledigt från rampljuset i några dagar. Men nu har de dykt upp på Londons gator igen. Lyckligare än någonsin!

Turturduvorna!
Turturduvorna! Nyförlovade Beatrice och Edoardo visade upp förlovningslyckan.

Paret var inbjudna till en exklusiv boklansering i Dior-butiken i stadsdelen Notting Hill. Boken i fråga heter The Dior Sessions och Beatrice och Edoardo minglade med bland andra supermodellerna Naomi Campbell och Kate Moss under kvällen.

Nyförlovade Beatrice och Edoardo minglade med supermodeller

Dessutom fick de sällskap av mamma Sarah “Fergie” Ferguson och prinsessan Eugenie. Två som också har uttryckt sin glädje över den kungliga förlovningen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Beabea – wow! Jag är så lycklig för dig älskade storasyster och kära Edo! Det här har vi väntat på länge och ni två är menade för varandra, sa prinsessan Eugenie när den glada nyheten nådde allmänheten.

prinsessan beatrice förlovningsring
Beatrices förlovningsring drog till sig många blickar under kvällen.

Förutom parets otroliga kärlekslycka blev Beatrice klänning ett hett samtalsämne under kvällen. Prinsessan bar nämligen samma grönskimrande blåsa som hon bar vid artisten Ellie Gouldnings bröllop i augusti. Både hållbart och supersnyggt!

Fotografernas riktade (förstås) också sina blixtrar mot förlovningsringen. En 3.5 karat stor diamantring som den blivande brudgummen har designat själv, med hjälp av juveleraren Shaun Leane.

Foto: TT

Annons