Bekräftat: Durek Verrett har lämnat Märtha Louise – i hemlighet

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise

Nu står det klart. Durek Verrett har lämnat prinsessan Märtha Louise och återvänt till USA.
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och hennes förhållande med Durek Verrett är en evig följetong. Många höjde på ögonbrynen när Durek plötsligt satte sig i ett flygplan, mitt under coronakrisen, och for över Atlanten för att få vara hos sin älskade.

Durek Verrett har lämnat Märtha Louise i Norge

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise

Durek Verrett har lämnat prinsessan Märtha Louise i Norge.

Stora delar av 2021 har Durek bott i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise. Men nu har han lämnat henne och återvänt till USA.

Det bekräftar norska Se og hör i en artikel.

"Efter det Se og Hör erfar var Durek i Norge hela vägen fram till första delen av sportlovet i slutet av februari. Då myste han tillsammans med Märtha och barnen. Men plötsligt ska han i all hast ha lämnat Norge. Sedan dess har ingen sett honom här", skriver Se og hör.

"Han var i USA och Los Angeles, där han dövar saknaden efter sin kära flickvän genom att få lite kvalitetstid med familj och vänner – och inte minst väldigt mycket jobb."

"Hamnade i en depression"

Det tar hårt på Märtha Louise att behöva skiljas från sin älskade Durek. Pandemin satte käppar i hjulet för många kärlekspar, och för Durek och Märtha Louise har den inneburit att de inte kunnat träffas lika mycket som de velat.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, har Märtha Louise berättat för Vanity Fair.

– Durek har varit fantastisk, men han är på andra sidan världshavet, på andra sidan kontinenten. Ibland behöver jag bara känna hans armar om mig.

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”

LÄS MER: Olavs farliga kärleksresor till Märtha – historien bakom "Atlantic crossing"

LÄS MER: Läkarns besked om sjukdomen – så sjuk är Mette-Marit