Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftat: Durek Verrett har lämnat Märtha Louise – i hemlighet

05 maj, 2021, 16:00 
Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise
Nu står det klart. Durek Verrett har lämnat prinsessan Märtha Louise och återvänt till USA.
Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssagaBrand logo
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Prinsessan Märtha Louise och hennes förhållande med Durek Verrett är en evig följetong. Många höjde på ögonbrynen när Durek plötsligt satte sig i ett flygplan, mitt under coronakrisen, och for över Atlanten för att få vara hos sin älskade.

Durek Verrett har lämnat Märtha Louise i Norge

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise
Durek Verrett har lämnat prinsessan Märtha Louise i Norge.

Stora delar av 2021 har Durek bott i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise. Men nu har han lämnat henne och återvänt till USA.

Det bekräftar norska Se og hör i en artikel.

"Efter det Se og Hör erfar var Durek i Norge hela vägen fram till första delen av sportlovet i slutet av februari. Då myste han tillsammans med Märtha och barnen. Men plötsligt ska han i all hast ha lämnat Norge. Sedan dess har ingen sett honom här", skriver Se og hör.

Annons

"Han var i USA och Los Angeles, där han dövar saknaden efter sin kära flickvän genom att få lite kvalitetstid med familj och vänner – och inte minst väldigt mycket jobb."

"Hamnade i en depression"

Det tar hårt på Märtha Louise att behöva skiljas från sin älskade Durek. Pandemin satte käppar i hjulet för många kärlekspar, och för Durek och Märtha Louise har den inneburit att de inte kunnat träffas lika mycket som de velat.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, har Märtha Louise berättat för Vanity Fair.

– Durek har varit fantastisk, men han är på andra sidan världshavet, på andra sidan kontinenten. Ibland behöver jag bara känna hans armar om mig.

Annons