Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Belgiska prinsessan Astrid stärker ekonomiska band i Afrika

28 okt, 2013, 08:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
astrid-4

Prinsessan Astrid har varit i Luanda tillsammans med en delegation från belgiska regeringen.

Astrids bror Philippe blev kung i somras. Han utnämnde då sin syster att leda den ekonomi- och handelsresa till Angola och Sydafrika i oktober. I november beger hon sig i till Indien på “economic mission”.

astrid

– Det är vida känt att sådana här ekonomiska “missions” har en positiv inverkan på ekonomi och handel-relationerna mellan Belgien och flera utländska marknader. Banden mellan ländernas respektive företag stärks också, står det att läsa på “Belgian economin missions” hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
astrid-4

I spetsen för delegationen var prinsessan Astrid som här på bilden konverserar en flicka i Angolas huvudstad Luanda i sällskap av Celine Fremault, handelsminister från Bryssel.

astrid-5

Här besöker prinsessan “Lucrecia Paim Hospital” för ” GSK Vaccine’s Event”. Prinsessan Astrid verkade ha mycket roligt under besöket.

Annons
astrid-45

Prinsessan Astrid visit to the Lucrecia Paim Hospital for the GSK Vaccine’s Event, in Luanda

astrid-7

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Annons