Besked från hovet: Så länge stannar prinsessan Madeleine i Sverige

Prinsessan madeleine och chris O'Neill

Snart är hon hemma – men det blir en blixtvisit. Vi kan avslöja att prinsessan Madeleine bara stannar några få dagar i Sverige.

Det var många som blev glada över nyheten att prinsessan Madeleine är på väg hem till Sverige, och förväntningarna inför Nobelfesten sköt i höjden direkt. Prinsessan Madeleine är ju svårslagen när hon drar på sig sin Nobelklänning och svävar in i Blå Hallen, med kungafamiljens powerdiadem i sitt (oftast) utsläppta hår.

Prinsessan Madeleine.

Madeleine lyckas alltid vinna det kungliga glamour-racet.

Men nu visar det sig att glädjen blir kort. Ja faktiskt oväntat kort.

– Prinsessan Madeleine kommer till Stockholm i början av december och hon kommer att vara med vid utdelningen av Childhood-priset måndagen den 9 december. Hon stannar över Nobelfestligheterna och Lucia. Men sedan åker hon direkt tillbaka hem till Florida igen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Jaha? Så hon stannar bara några dagar?

– Ja, hon kommer ju hit själv, utan familjen. Chris O’Neill och barnen stannar kvar i Miami.

Att vara trebarnsmamma är ingen barnlek, ens för en prinsessa. Familjen har ingen nanny, och Madeleine gör ingen hemlighet av att familjepusslet är en utmaning. Nu blir det snart totalt pappafokus för Chris i några dagar, innan prinsessan Madeleine är tillbaka och kan dela ansvaret för barnen med honom igen.

Foto: TT.