Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beskedet: Madeleine har lämnat Florida med barnen

24 feb, 2023, 19:39 

Prinsessan Madeleine har lämnat Florida med barnen – nu visar hon upp lyckan!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När prinsessan Madeleine bröt förlovningen med Jonas Bergström flydde hon till New York. Redan innan pressmeddelandet om uppbrottet hade skickats ut satt hon på ett plan till USA.

7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Det var där hon sen fann kärleken i Chris O'Neill, bara några månader efter det plötsliga uppbrottet hemma i Sverige, och 2014 föddes prinsessan Leonore på New York Presbyterian Hospital.

Där bodde familjen i ett år innan flyttlasset gick tillbaka till Stockholm. Men besöket blev kortvarigt och redan samma år flyttade Madeleine till London, innan man 2018 återvände till USA och det soliga Florida.

Madeleines vardag i Florida

Det har minst sagt hänt mycket sedan Madeleines New York-äventyr. Förutom Leonore har hon och Chris O'Neill barnen prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrienne, 4.

Annons

I dag lever hela familjen i en enorm 15-rumsvilla i det lyxiga området Pinecrest. Här har de bland annat tillgång till sex sovrum, åtta badrum, pool och en separat barnflygel, fördelat på 600 kvadratmeter.

– Här är det bara på med shorts och t-shirt, på det sättet är det väldigt enkelt, livet är lite enklare när det är ett varmt klimat, har prinsessan Madeleine tidigare sagt till Mama.

Födelsedagsbilden på Leonore

Madeleine har de senaste åren valt att hålla en relativt låg profil, men ibland får man glimtar av vardagen i Florida på hennes sociala medier.

När prinsessan Leonore fyllde 9 år den 20:e februari passade hon självklart på att bjuda på en födelsedagsbild, vilket uppskattades enorm av alla följare.

”9 år gammal idag! En väldigt glad födelsedag önskar vi vår underbara Leonore som skiner varje dag”, skrev Madeleine.

Madeleine har lämnat Florida

Nu har Madeleine lämnat Florida för att återvända till New York. Den här gången har hon tagit med sig barnen för att besöka staden som aldrig sover – och det är första gången på nio år som Leonore besöker delstaten hon föddes i.

Det är oklart om Chris O'Neill följt med på resan, men klart är i alla fall att Madeleines förevigat det historiska ögonblicket med en ny bild på sociala medier.

”9 år senare är Leonore tillbaka i New York”, skriver Madeleine.

Foto: TT/Instagram

Annons