Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beskedet om Charlene efter mystiska sjukdomen

25 aug, 2021, 12:45 
Furstinnan Charlene

Efter hälsokrisen: Nu kommer ny information om furstinnan Charlene – som äntligen har fått träffa barnen igen.

Annons
Charlenes alla frisyrer genom åren!Brand logo
Charlenes alla frisyrer genom åren!

I dagarna återförenades Monacos 43-åriga furstinna Charlene med sina femåringar Gabriella och Jacques. Tillsammans med sin pappa Albert flög de in till den privata farm i provinsen Kwazulu Natal i Sydafrika där det uppges att deras mamma just nu vistas.

Därmed kunde hovet i Monaco äntligen lägga ut lite positiva nyheter och under förmiddagen fick vi se en rad bilder från familjeåterföreningen på Charlenes officiella Instagramkonto.

Furstinnan Charlene med familjen
Charlene och barnen, äntligen tillsammans.

– Jag är överlycklig över att ha min familj hos mig igen, skriver Charlene till bilden – som dessvärre kräver sin förklaring. Så hon lägger till:

– Det är Gabriella som har klippt sig själv. Sorry min Bella, jag försökte fixa till det så bra jag kunde.

Annons

Furstinnan Charlenes problem med hälsan

Charlenes allvarliga hälsoproblem har varit en följetong och kastat en mörk skugga över furstefamiljen ända sedan i våras. Hon opererades så sent som förra fredagen, det andra kirurgiska ingreppet på två månader.

Charlene har själv berättat att det rör sig om sviterna efter den svåra bihåleinfektion som drabbade henne kort efter att hon hade gjort ett så kallat sinuslyft, för att förbereda för tandimplantat.

Då var hon på plats i Sydafrika för att följa en viltvårdsexpedition, och i Sydafrika har hon blivit kvar ända sedan dess.

Charlene Albert Jacques Gabriella Monaco
De nytagna bilderna på Monacos furstefamilj.

I den intervju som Charlene häromveckan gjorde med en sydafrikansk radiostation säger hon också att hon inte kommer att kunna återvända hem till Monaco förrän tidigast i oktober.

Men när hon nu inte kunde flyga hem till sina barn, så kunde barnen i alla fall komma till henne. Och det är alltså bilderna från den lyckliga mammaträffen som vi ser här.

Foto: TT, Palais Princier/Instagram.

Annons