Beskedet om Charlene efter mystiska sjukdomen

Furstinnan Charlene

Efter hälsokrisen: Nu kommer ny information om furstinnan Charlene – som äntligen har fått träffa barnen igen.

Charlenes alla frisyrer genom åren!
Slå på ljud

I dagarna återförenades Monacos 43-åriga furstinna Charlene med sina femåringar Gabriella och Jacques. Tillsammans med sin pappa Albert flög de in till den privata farm i provinsen Kwazulu Natal i Sydafrika där det uppges att deras mamma just nu vistas.

Därmed kunde hovet i Monaco äntligen lägga ut lite positiva nyheter och under förmiddagen fick vi se en rad bilder från familjeåterföreningen på Charlenes officiella Instagramkonto.

LÄS MER: Monacos furstinna får känsloutbrott – Charlene rasar i nya videon

Furstinnan Charlene med familjen

Charlene och barnen, äntligen tillsammans.

Foto: TT, Palais Princier/Instagram.

– Jag är överlycklig över att ha min familj hos mig igen, skriver Charlene till bilden – som dessvärre kräver sin förklaring. Så hon lägger till:

– Det är Gabriella som har klippt sig själv. Sorry min Bella, jag försökte fixa till det så bra jag kunde.

Furstinnan Charlenes problem med hälsan

Charlenes allvarliga hälsoproblem har varit en följetong och kastat en mörk skugga över furstefamiljen ända sedan i våras. Hon opererades så sent som förra fredagen, det andra kirurgiska ingreppet på två månader.

Charlene har själv berättat att det rör sig om sviterna efter den svåra bihåleinfektion som drabbade henne kort efter att hon hade gjort ett så kallat sinuslyft, för att förbereda för tandimplantat.

Då var hon på plats i Sydafrika för att följa en viltvårdsexpedition, och i Sydafrika har hon blivit kvar ända sedan dess.

Charlene Albert Jacques Gabriella Monaco

De nytagna bilderna på Monacos furstefamilj.

Foto: Palais Princier/Instagram.

I den intervju som Charlene häromveckan gjorde med en sydafrikansk radiostation säger hon också att hon inte kommer att kunna återvända hem till Monaco förrän tidigast i oktober.

Men när hon nu inte kunde flyga hem till sina barn, så kunde barnen i alla fall komma till henne. Och det är alltså bilderna från den lyckliga mammaträffen som vi ser här.

LÄS MER: Gåtan kring Charlene – furst Albert ensam med barnen

LÄS MER: Charlenes frisyr-chock – har rakat av sig håret!

LÄS MER: Bilden visar: Charlenes nya utmanande look – efter alla rykten

Foto: TT, Palais Princier/Instagram.