Beskedet om Estelle – försvann från firandet

prinsessan estelle lucia
Estelles lussande blev kortare än planerat. Enligt uppgifter dök prinsessan inte upp på det traditionsenliga luciatåget på skolan Campus Manilla.
Annons

Ett luciafirande räckte för Estelle. Efter den högtidliga morgonen på Hovstallet var Victorias och Daniels 7-åring tvungen att åka hem och kurera sig. Hon missade därför klassens luciatåg, på skolan Campus Manilla, enligt uppgifter till Svensk Damtidning.

Prinsessan Estelle dök inte upp

Under fredagen vaknade svenska folket upp till tre nya lussebilder på prinsessan Estelle och prins Oscar. Syskonen hade åkt till Hovstallet för att sätta på sig luciakronorna och lussa med ponnyn Viktor (som dagen till ära bar tomteluva!). Förra året fick vi också se bilder från det kungliga luciatåget. Då sjöng de dock “tipp, tapp” hemma på Haga.

Annons

Men den här året var Estelle kanske inte den piggaste lucian. Vi erfar nämligen att hon fick ställa in det traditionsenliga lussetåget på Campus Manilla på grund av en förkylning.

Annons

Bilderna på syskonen togs i arla morgonstund och därefter var planen att både Estelle skulle fortsätta firandet på skolan respektive förskolan. Men så blev det alltså inte. Estelle fick istället åka hem till Haga slott för att pigga på sig.

Svensk Damtidning har sökt hovet för en kommentar.

Annons

Foto: TT, Sara Friberg/ Kungl. Hovstaterna

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Beskedet om Estelle – försvann från firandet”

 1. Gunnel skriver: 16 december, 2019

  Hoppas att Estelle har KRYAT på sig!


 2. Gunn skriver: 17 december, 2019

  Trist att vara sjuk i juletider. Hoppas att inte Oscar blivit smittad också.
  Duktigt att delta i fotografering i gryningen och inte vara pigg. Det var BECK-svart, och inte bäck-, som det står på annat ställe. Beck får man vid produktion av tjära.


 3. Daga skriver: 18 december, 2019

  Tråkigt med julförkylningar när man måste vara allert vid grandansen.De passar bättre i vardagen då kan jag ligga på soffan och nysa och se på Netflix.Daga


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar