Beskedet om Estelle – försvann från firandet

prinsessan estelle lucia

Estelles lussande blev kortare än planerat. Enligt uppgifter dök prinsessan inte upp på det traditionsenliga luciatåget på skolan Campus Manilla.

Ett luciafirande räckte för Estelle. Efter den högtidliga morgonen på Hovstallet var Victorias och Daniels 7-åring tvungen att åka hem och kurera sig. Hon missade därför klassens luciatåg, på skolan Campus Manilla, enligt uppgifter till Svensk Damtidning.

Prinsessan Estelle dök inte upp

Under fredagen vaknade svenska folket upp till tre nya lussebilder på prinsessan Estelle och prins Oscar. Syskonen hade åkt till Hovstallet för att sätta på sig luciakronorna och lussa med ponnyn Viktor (som dagen till ära bar tomteluva!). Förra året fick vi också se bilder från det kungliga luciatåget. Då sjöng de dock “tipp, tapp” hemma på Haga.

Men den här året var Estelle kanske inte den piggaste lucian. Vi erfar nämligen att hon fick ställa in det traditionsenliga lussetåget på Campus Manilla på grund av en förkylning.

Bilderna på syskonen togs i arla morgonstund och därefter var planen att både Estelle skulle fortsätta firandet på skolan respektive förskolan. Men så blev det alltså inte. Estelle fick istället åka hem till Haga slott för att pigga på sig.

Svensk Damtidning har sökt hovet för en kommentar.

Foto: TT, Sara Friberg/ Kungl. Hovstaterna