Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beskedet – så blir Meghans nya liv efter idag

31 mar, 2020, 18:00 
Meghan kallades öknamn bakom hennes rygg.
Meghan Markle och prins Harry kommer efter idag, 31 mars, att leva ett nytt liv. Nu har vi fått detaljer kring vad som väntar för paret.
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Meghan Markle och prins Harry satte 31 mars som slutdatum. Då skulle deras kontor i Buckingham Palace officiellt stängas och deras liv som arbetande kungligheter vara över.

Nu har dagen infallit. Meghan och Harry tar sitt slutgiltiga avsked – och lämnar oss med ett känslosamt inlägg på Instagram.

Meghan Markle – så blir hennes nya liv

Meghan och Harry under ett av sina sista kungliga uppdrag
Meghan och Harry under ett av sina sista kungliga uppdrag.

“Även om ni inte kan se oss här, så fortsätter arbetet. Tack till våra följare, för stödet, inspirationen och engagemanget för det som är gott i världen. Vi ser fram emot att ha kontakt med er igen, snart. Ni har varit fantastiska. Tills dess, snälla, ta hand om er själva och varandra”, skriver Harry och Meghan på sitt konto Sussex Royal.

Omid Scobie är kunglig expert på tv-jätten ABC. Han har solida känningar i kretsen kring Harry och Meghan – och han vet vad som väntar för paret. På Twitter har han skrivit utförligt om deras framtidsplaner.

Enligt Omid kommer Sussex Royal Foundation att läggas ned för gott. Men i dess ställe kommer Harry och Meghan starta en ny välgörenhetsorganisation, ledd av parets nya stabschef, Catherine St-Laurent.

Harrys viktiga projekt

Annons