Besvikelsen! Chris kungliga comeback ställs in – många reagerar

Ett helt år har gått sedan vi fick se Chris, och den planerade comebacken blir svår att genomföra.

Victoriadagen blir, som vi alla vet, väldigt annorlunda i år mot hur det brukar se ut. Det kommer inte sitta en förväntansfull publik bakom kungafamiljen. Kungaparet kommer inte sitta och digga med i musiken på plats utan är kvar på Solliden, och Madeleine och Chris missar alltihop.

Många kungliga fans tycker såklart att detta är jättetråkigt. Nu för tiden är det bara vid få utvalda tillfällen som prinsessan Madeleine dyker upp, och Victoriadagen brukar vara en av dem. Att ta sig till Sverige från andra sidan Atlanten blir alltid ett projekt, och därför brukar Madeleine passa på att vara med på de större högtiderna samt tillbringa sommaren i Sverige.

Madeleine och Chris missar Victoriadagen

Många är dessutom nyfikna på Madeleines familj, de vill lära känna dem på samma sätt som vi fått lära känna prinsessan Sofia, prins Alexander och prins Gabriel. Chris har vart frånvarande från det kungliga rampljuset i ett helt år och Victoriadagen hade blivit hans comeback om omständigheterna vore annorlunda.

Chris och Madeleine

Bild från Victoria 2019, då vi senast såg Madeleines make Chris.

Senast vi fick se Madeleines make var nämligen på Victoriadagen 2019, vilket känns alldeles för längesedan! Vi får hoppas att pandemin har lugnat ner sig efter sommaren, så att Madeleine kan få en mysig höst tillsammans med resten av kungafamiljen istället, och att hon då tar med sig Chris!