Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildbevisen: Camillornas hemliga last

23 aug, 2016, 14:02 
Sommarens passioner går inte att dölja längre. För er som inte visste det finns det två par "Camilla och Charles" och båda damerna har sina svagheter.
Annons
Camilla-2

Det finns Prinsessan Camilla av Bourbon-Sicilien och hertiginnan av Cornwall. Båda är blonda och gifta med var sin prins Charles.

Camilla-Bourbon-ste-hats

När Camilla av Bourbon_ Sicilien och äkta maken prins Charles semestrade i “Troppan” på Club 55 beach kunde vi se hennes begär för hattar. Camilla älskar hattar. Hon kunde knappt välja bland alla varianter. Tur att prins Charles av Bourbon fanns nära till hands för att hjälpa henne i det svåra valet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Camilla-glass-ste

Camilla, eller hertiginnan av Cornwall som är hennes titel, är glass-frälst. Allt går ner – strutar, våfflor, kulglass, mjukglass och bägare med läcker sorbet.

Camilla-glass-ste

Så gott med glass, tycker Camilla som också bjuder sin man, prins Charles, på en våffla när lusten faller på.

Camilla-ste-5

Två Camillor – två passioner. Hattar och glass. En tophat om man slår ihop damernas sommarfrestelser.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella

Annons