Bilden avslöjar! Estelles gest för lillebror Oscar – som alla missade

17 jul, 2021, 18:14 

Det fina ögonblicket från Solliden fångades på bild!

Annons
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!

Victoriadagen 2021 är över, men de fina stunderna är förevigade. Onsdagen den 14 juli bestod av glädje och kärlek. Nästan hela kungafamiljen var på plats för att fira vår kronprinsessas 44-årsdag.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och prins Carl Philip var alla på plats för att fira den stora dagen.

Recept.se Nyhetsbrev

På grund av rådande restriktioner kunde inte födelsedagsfirandet bli lika storslaget som det vanligtvis är. Likt förra året var det inte möjligt för kronprinsessan att ta emot gratulationer från allmänheten vid Sollidens slott. Och Victoriakonserten blev en aning nertonad. Men firandet verkade lyckat trots allt!

Estelle oscar victoriadagen
Estelle förklarar läget för lillebror Oscar!

Bland annat var det allra första gången Oscar deltog på hela konserten, en milstolpe i den lilla prinsens liv. Det är inte alltid lätt att växa upp i strålkastarljuset men som tur är har Oscar en fantastisk förebild i sin storasyster Estelle. Sveriges blivande kronprinsessa har alltid varit trygg i offentlighetens ljus, precis som sin mamma, vilket gör att hon mitt i allt har tid att ge sin bror en del av uppmärksamheten.

Annons

Under Victoriakonserten fångade fotografen ett fint ögonblick mellan våra yngsta kungliga högheter, där Estelle ser ut att förklara något för sin lillebror. Visst smälter man när man ser deras fina relation?

Annons