Kungens kärleksgest till Silvia – allt fångat på film!

Kungens kärleksgest till Silvia – allt fångat på film!

Kungen är allt mån om sin drottning.

Kungens fina gest till Silvia på utlandsresan
0:33

Efter reklamen: Kungens fina gest till Silvia på utlandsresan

(0:33)

Slå på ljud

Kungen och drottning Silvia befinner sig just nu i Jordanien där de under tre intensiva dagar besöker kung Abdullah och drottning Rania.

För bara ett par veckor sedan var det Childhood som var på agendan i Jordanien, då reste Silvia ensam, men denna gång har hon kungen vid sin sida. Och han ser allt till att hon har det bra.

Ja, när statsbesöket inleddes på Al Husseinieh-palatset fångades kungen nämligen på bild – mitt i sin kärleksgest till Sivlia!

Kungens fina gest till drottning Silvia

Genom åren har kungen och Silvia byggt upp en god relation till sina jordanska motsvarigheter, de är därför med i landet för att representera Sverige tillsammans med utrikesminister Tobias Billström och statssekreterare Diana Janse representerar.

Syftet med statsbesöket är att stärka bandet mellan Sverige och Jordanien – och det verkar som att det definitivt går enligt plan. Silvia och kungen verkar ju stormtrivas hos de jordanska kungligheterna.

På bilder från vistelsen har de synts brista ut i skratt vid upprepade tillfällen – och det har även givits en å annan kärleksgest.

När sällskapet var på väg ut från Al Husseinieh-palatset på tisdagen var kungen extra mån om att Silvia skulle komma ner från trappan i behåll.

Kungen gick några steg framför Silvia – stannade upp och sneglade bakåt – inväntade henne och krokade arm med sin hustru. Så fint!

Kärleksgesten i bilder!

Kungen är inte den som sticker i väg utan Silvia!

Foto: TT