Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungens kärleksgest till Silvia – allt fångat på film!

16 nov, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Kungen är allt mån om sin drottning.

Annons
Kungens fina gest till Silvia på utlandsresanBrand logo
Kungens fina gest till Silvia på utlandsresan

Kungen och drottning Silvia befinner sig just nu i Jordanien där de under tre intensiva dagar besöker kung Abdullah och drottning Rania.

För bara ett par veckor sedan var det Childhood som var på agendan i Jordanien, då reste Silvia ensam, men denna gång har hon kungen vid sin sida. Och han ser allt till att hon har det bra.

Ja, när statsbesöket inleddes på Al Husseinieh-palatset fångades kungen nämligen på bild – mitt i sin kärleksgest till Sivlia!

Annons

Kungens fina gest till drottning Silvia

Genom åren har kungen och Silvia byggt upp en god relation till sina jordanska motsvarigheter, de är därför med i landet för att representera Sverige tillsammans med utrikesminister Tobias Billström och statssekreterare Diana Janse representerar.

Syftet med statsbesöket är att stärka bandet mellan Sverige och Jordanien – och det verkar som att det definitivt går enligt plan. Silvia och kungen verkar ju stormtrivas hos de jordanska kungligheterna.

På bilder från vistelsen har de synts brista ut i skratt vid upprepade tillfällen – och det har även givits en å annan kärleksgest.

När sällskapet var på väg ut från Al Husseinieh-palatset på tisdagen var kungen extra mån om att Silvia skulle komma ner från trappan i behåll.

Kungen gick några steg framför Silvia – stannade upp och sneglade bakåt – inväntade henne och krokade arm med sin hustru. Så fint!

Kärleksgesten i bilder!

Kungen är inte den som sticker i väg utan Silvia!
Annons
Annons

Foto: TT

Annons