Victoria och Daniel – kärleksgesten inför alla!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel håller handen

Ett ögonblick av kärlek. Och en glimt av Victorias och Daniels lycka över att ha varandra. Så såg det ut i Konserthuset i går kväll.
Filmbevisen: Prins Daniel är en FANTASTISK pappa!
Slå på ljud

 

En privat glimt av Victorias och Daniels känslor för varandra: Efter 19 år tillsammans så är kronprinsessan och hennes Daniel fortfarande lika kära, det visar bilderna som togs under deras officiella uppdrag i Stockholm i går kväll.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på konsert i Konserthuset

En ögonblick av kärlek – och det fastnade på bild.

Victoria kramade Daniels hand under den timslånga konserten och de satt tätt i hop på sina platser mitt i stolsraden och lyssnade till Stravinskys Eldfågeln. Och det var ungefär där som prins Daniel tog Victorias hand i sin.

Prins Daniel kronprinsessan Victoria håller handen

Daniel kramade Victorias hand. En bild av deras uppenbara lycka över att ha varandra.

Kronprinsessparet var på plats för att visa sitt stöd när Konserthuset drog igång den efterlängtade höstsäsongen, och nu äntligen kunde öppna för publiken igen.

LÄS MER: Vi avslöjar! Hemligheten bakom nya bilderna på Victoria och Daniel

– Det är något alldeles särskilt med att uppleva konst och kultur på det här sättet, i en vacker sal, tillsammans med andra. Det kan vara en stund för njutning och vila, för eftertanke och reflektion. Det kan väcka känslor och tankar. Det kan skapa minnen, sa kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan Victoria om bröllopet

– Och just Konserthuset är för mig förknippat med ett väldigt kärt minne. Jag tänker såklart på den fantastiska Festkonserten inför vårt bröllop.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling Konserthuset 2010

Konserthuset 2010. I dag är de både kollegor och äkta par.

Den här kvällen var det alltså både musiken och själva platsen som väckte känslorna till liv för Victoria och Daniel. För tio år sedan satt de exakt här, dagen före sitt bröllop. Det var den 18 juni 2010, och de fick njuta av en konsert som har gått till den kungliga historien. Och stolarna var lika kärleksröda, då som nu.

Kronprinsessan Victoria Daniel Westling prins Daniel Konserthuset

Historien upprepar sig: Samma plats, tio år tidigare. Victoria sträckte ut handen och så satt de så. Precis som i går kväll.

LÄS MER: Victoria och Daniel – på hemligt möte med kungen och Silvia

Foto: Naina Helén Jåma/TT.