Bilden från Abba-museet avslöjar Victorias och Daniels helgplaner

02 apr, 2019, 16:04 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Prinsessan Estelle
ABBA-museet fick celebert besök i helgen. Här visar vi hur roligt prinsessan Estelle hade där inne med mamma, kronprinsessan Victoria och pappa, prins Daniel.
Annons

Ute på Kungliga Djurgården var det fullt med folk som flanerade i vårsolen. Barn susade fram på eldrivna sparkcyklar, hundägare luftade sina små fyrbenta vänner och kärlekspar pussades vid det glittrande vattnet.

– Kronprinsessan med familj kom till oss på ABBA The Museum på ett privat besök i helgen, berättar museets presstaleskvinna för Svensk Damtidning.

Dancing Queen

Prinsessan Estelle tog små danssteg till låten “Dancing Queen” inne på ABBA:s spännnade museum. Hon bar en rosa “hoodie” från dansskolan Base, där hon gått hela hösten och våren. Base ligger på Jungfrugatan i Stockholm och grundades av Prima ballerina assoluta och hovdansare Annelie Alhanko.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prima ballerina assoluta och hovdansare Annelie Alhanko
Annelie Alhanko.

Här kan ni se bilden som ABBA-museet lade upp på Instagram. I bildtexten stod det att läsa på engelska (vi har översatt):

Annons

– Den här helgen hade vi kungliga besökare på museet. Kronprinsessan Victoria, prins  Daniel och prinsessan Estelle här med vår kreativa chef Ingmarie Halling.

Även på helgen finns det anledning att åka ut på Kungliga Djurgården. ABBA-museet ligger inte långt från prinsessan Estelles skola. Denna gång var det inte matte och läsning som stod på schemat för Estlle utan dans och musik!

Framgångsrika

Hon gjorde entré med sin mamma och pappa och verkade ivrig att se utställningen. Det är väl knappast någon i världen som inte känner till ABBA, som är en av världens mest framgångsrika popgrupper med över 380 miljoner sålda album.

ABBA-gruppen

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum där besökaren kan vara en del av framgångssagan och få uppleva känslan av att vara den femte bandmedlemmen. Stå på scen med ABBA, sjunga karaoke i Polarstudion och dansa i musikvideon. Här finns även ABBA:s spektakulära scenkläder, guldskivor, originalprylar och mycket mer.

Annons

Läs mer:

Foto: TT, Kristina Hammervik/ABBA The Museum.

Annons
I annonssamarbete med Dermarome