Bilden på Charlene – därför väcker den reaktioner

Furstinnan Charlene är på semester med familjen och hennes udda klädval väcker nu reaktioner.

Charlene har en tuff period bakom sig. 2019 var ett jobbigt år för henne. Hennes pappa blev allvarligt sjuk och två av hennes vänner gick hastigt bort. I våras drabbades Albert av corona, men tillfrisknade i april.

Nu kommer dock äntligen lite glädjande bilder från Charlene och Albert. Just nu befinner sig paret på semester tillsammans med barnen, de bedårande tvillingarna Jacques och Gabriella, och av allt att döma verkar de ha en riktigt härlig semester. Bland annat har familjen setts leka på stranden, och Charlene har även setts i en slags dräkt tillhörande hjälm som har väckt en hel del reaktioner.

Tränar stenhårt inför ett lopp

Anledningen till det annorlunda klädvalet är att hon har kombinerat semestern med stenhård träning då hon satsar på att bli den första kvinnan någonsin att vattencykla över medelhavet. Charlene, som ju har en bakgrund som elitidrottare och bland annat tävlat för Sydafrika i OS, och hennes senaste projekt är nämligen att delta i The Crossing, en tävling där två lag med fyra etablerade idrottare ska ta sig från Korsika till Monaco, en 180 kilometer lång sträcka över medelhavet som de delar upp lagen emellan.

Men de ska varken simma eller segla, utan det är vattencykling som gäller. Det är en slags cykel i kombination med katamaran, och den som kör sitter ovan vattenytan och trampar framåt. Om hon genomför tävlingen kommer hon göra det som första kvinna någonsin.

Foto: TT

Läs mer: 

Charlene har fått nog – nu sätter hon stopp!

Charlene syns tillsammans med skandalmannen – bilden chockar

Charlene förändrad – går inte att känna igen