Bilden på Chris väcker reaktioner – kommenteras i tv-sändningen

Chris O'Neill

Karin Tˆrnblom/TT
SVT:s förslag på vilka som skulle ingå i rollistan för ett svensk The Crown har väckt reaktioner. Och det är särskilt skådespelaren, som föreslås spela Chris, som har fått flest människor att höja på ögonbrynen.

Även i det svenska kungahuset finns skandaler, romanser och tragedier som skulle kunna lämpa sig för dramaserie. Och många har menat att det borde göras ett svenskt The Crown.

SVT:s kulturnyheter gav förslag på vilka som skulle spela rollerna i en sådan filmatisering och när Chris O'Neill bild dök upp var det många som höjde på ögonbrynen.

Chris O'Neill liknas vid skådespelaren Ben Affleck

Förslaget kring Chris O'Neill var att han skulle porträtteras av skådespelaren Ben Affleck, som tidigare har haft alkoholmissbruk och lidit av depression.

"Det är nånting lite trött men ändå potent segervisst över honom och var återfinns de egenskaperna? Jo, hoss Ben Affleck förstås", säger programledaren Rebecca Haimi under inslaget.

Ben Affleck

Tycker ni att Chris och Ben Affleck är lika?

De borde spela rollerna i ett svenskt The Crown

De andra förslagen på skådespelare var:

Kung Carl Gustav - Larry David

Drottning Silvia - Cher

Kronprinsessan Victoria - Keira Knightley

Prinsessan Madeleine - Allison Williams

Prins Carl philip - Orlando Bloom

Ett svenskt The Crown skulle väcka stor uppmärksamhet och vi får helt enkelt vänta och se någon produktionsbolag nappar på idén.

Foto: TT