Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Estelle som får Victoria och Daniel att undra – så har hon aldrig setts

16 okt, 2023, 19:00 
AvGabriella Hall

Vilken bild!

Annons

Tillsammans med sina föräldrar reste prinsessan Estelle till Köpenhamn för att ta del av söndagens festligheter på Christiansborgs slott.

Prins Christian fyllde hela arton år den 15 oktober och drottning Margrethe såg till att hennes barnbarn firades ordentligt. En storslagen galamiddag som så småningom slutade med dans och riktigt hålligång.

Prinsessan Estelles kungliga succé – exklusiv film inifrån festen!Brand logo
Prinsessan Estelles kungliga succé – exklusiv film inifrån festen!

Bland de drygt tvåhundra gästerna fanns flera kungligheter. Inte bara Sveriges unga framtida monark utan också Norges, Belgiens och Nederländernas.

Att fem av Europas unga tronföljare var samlade har inte gått obemärkt förbi. Mötet mellan dem förevigades nämligen på bild.

Prinsessan samlas med unga blivande monarker

Som aldrig tidigare setts står de alla samlade, sida vid sida.

Europas unga tronföljare står samlade! Estelle, Ingrid Alexandra, Christian, Catharina-Amalia och Elisabeth.

En mäktig bild från en minst sagt minnesvärd kväll full av festligheter. Men för kronprinsessan Victoria och Prins Daniel innebar kvällen säkerligen mer än så. För som alla föräldrar nog känner igen sig i är det känslomässigt att se sitt barn växa upp.

Annons

Estelles roll i officiella sammanhang

Tanken på Estelles framtid och hennes roll kan inte ha undgått dem. Särskilt inte efter bilden där hon står bredvid Europas andra blivande monarker.

För trots att det är flera år kvar till 11-åriga Estelles myndighetsdag får hon allteftersom en allt större plats i rampljuset. Prins Christians galamiddag var hennes andra men långt ifrån den sista.

Denna gång var Victoria och Daniel där med sin dotter, något de inte alltid kommer vara. Men oavsett om de är på plats med henne eller inte kommer de alltid finnas vid sin dotters sida, för att stötta henne som föräldrar gör.

Redan sköter Estelle sin roll galant och Victoria och Daniel är utan tvekan otroligt stolta över sin dotter.

Foto: TT

Annons