Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Estelle väcker uppmärksamhet utomlands

23 feb, 2022, 16:00 
Jacob Johannesson
Prinsessan Estelle.
Prinsessan Estelle.
Estelle har fyllt tio år! Nu väcker hovets bild på prinsessan stor uppmärksamhet utomlands.
Annons
GRATTIS ESTELLE! Här är dina första 10 år – på filmBrand logo
GRATTIS ESTELLE! Här är dina första 10 år – på film

Idag, den 23 februari 2022, är det exakt tio år sedan prinsessan Estelle föddes. Som vanligt firades prinsessan med ett nytagen bild som är fotograferad på det Kungliga slottet i centrala Stockholm.

I samband med fotografiet som har publicerats på Instagram följer givetvis en massa gratulationer till prinsessan.

Men hur har du Estelle firats på bemärkelsedagen? Tillsammans med prinsessans familj mamma Victoria, 44, pappa Daniel, 48, och lillebror Oscar, snart 6, har hon fått tårta på säsongen och blivit uppmärksammad med Ja må du leva.

Men trots att Estelle fyller 10 år väntar ännu en dag i skolan för prinsessan.

Detaljen på Estelle som väcker uppmärksamhet Estelle

– Prinsessan firas traditionsenligt på morgonen. Därför väntar skola och föräldrarna arbetar. På eftermiddagen fortsätter firandet på Haga med familjen privat, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Estelles födelsedag har inte heller gått obemärkt utanför rikets gränser. I den spanska tidningen Hola uppmärksammas den nytagna bilden på prinsessan.

Annons

Tidningen skriver att de ser en "förändrad och formell prinsessa som redan visar tecken på att hon är på väg att lämna barndomen bakom sig för att göra entré på en ny scen".

"Med sitt omisskännliga leende, en vit kostymjacka och sitt långa blonda hår är Estelle en av minikungligheterna som ibland följer med sina föräldrar till officiella evenemang", fortsätter Hola.

Den spanska tidningen uppmärksammar även prinsessan Estelles klädsel, och påpekar detaljen att hon inte bär några örhängen.

"Hon tvekar inte på att använda kostym, den här av amerikansk typ. Hon har inga örhängen men har ett halsband i guld"

Annons