Bilden på Kate avslöjar detaljen – om sonen Louis

Kate Middleton visade upp en ny sida av sig själv – för att fira brittiska fars dag.
Slå på ljud

I helgen var det fars dag i Storbrittannien, något hertigparet av Cambridge valde att uppmärksamma på sin Instagram.

På kontot Kensington royal lade de ut ett inlägg med först en bild på prins Charles och prins William tillsammans, där Charles kärleksfullt håller om sin son med ett brett leende på läpparna. Fotografen till bilden var Kate Middleton, som verkligen lyckats fånga ett fint ögonblick mellan sin man och svärfar.

I inlägget fanns även en till bild, och det var en tidigare ovisad bild på Kate som vi inte är vana att se henne. Vi har vant oss vid att se Kate i vackra och dyrbara kläder som hon bär upp med elegans, och då är det lätt att glömma bort att hon vuxit upp med en enklare familjebakgrund. Hennes föräldrar tillhörde nämligen arbetarklassen, men lyckades senare bli förmögna på sitt företag där de sålde festtillbehör.

Bilden visar Kate som barn tillsammans med sin pappa, Michael Francis Middleton, 61. De matchar varandra i rutiga skjortor och jeans, och Kate har en frisyr med två små flätor på var sin sida av huvudet. Kate ser ut att trivas som fisken i vattnet i sin pappas famn, bilden är en fin påminnelse om att hylla sina nära och kära.

Det fanns en sak som stod ut i bilden och som kungafamiljens fans inte kunde låta bli att notera. Är inte bilden på unga Kate väldigt lik yngsta sonen Louis?

Många påpekade en stark likhet mellan Louis och Kate, den finns helt klart där!

Många påpekade en stark likhet mellan Louis och Kate, den finns helt klart där!

“Är det där Louis eller hans mamma?” löd en kommentar.

“Prins Louis ser precis ut som baby Kate” skrev en annan.

En tredje tyckte båda sönerna liknade mamman på den bilden. “Prins George och prins Louis ser verkligen ut som hertiginnan när hon var liten.”

Carole Middleton är numera en självskriven gäst på drottningens bjudningar.

Kates mamma Carole har tidigare skrivit om resan hon gjort i livet sedan företaget Party People startades.  I ett blogginlägg på Party Pieces, företaget Carole och Michael Middleton startade 1987, skriver hon personligt om de senaste 30 åren.

“Från den enkla starten i mitt trädgårdsskjul, nu har vi fler än 40 anställda och vi har kapacitet att skicka ut 4000 ordrar i veckan under högsäsong. Det är fortfarande ett familjeföretag och genom åren har alla mina barn varit en del av det, från att ha modellat i vår katalog till att utveckla nya produkter” skriver Carole.

Numera finns det inte mycket av den gamla livsstilen kvar, Michael och Carole köpte ett gods i Berkshire för hissnande 54 miljoner kronor och de har också kunnat skicka barnen till fina privatskolor och prestigeuniversitet.

Foto: TT/Instagram