Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Mette-Marit som får alla att undra

10 dec, 2016, 14:28 
Agneta Nisbeth
Hur mår kronprinsessan Mette-Marit? Nya bilderna från Nobels fredspris väcker frågor.
Annons
Nobel-oslo-Ste11

Det var en strålande vacker men något sammanbiten Mette-Marit som skred in i Oslo Rådhus strax för klockan 13 i dag. Tillsammans med kungaparet och maken Haakon är hon med under utdelningen av Nobels fredspris som i år tilldelas Colombias president Juan Manuel Santos. Redan under processionen in i Rådhuset var det många som lade märket till att Mette-Marit saknade sin vanliga gnista och utstrålning. Mår hon inte bra?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I början av december meddelade hovet att Mette-Marit var tvungen att ställa in en resa till New York eftersom hon drabbats av en mildare lunginflammation. Är det sviterna av detta som sitter i, eller är det något annat. Under de senaste åren har Mette-Marit haft problem med ryggsmärtor och hon opererades i november 2013 för diskbråck i nacken.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons