Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Silvia väcker starka reaktioner – alla säger samma sak!

19 nov, 2022, 14:00 

Alla har reagerat på samma detalj i bilderna på kungaparet.

Annons
Drottning Silvias möte med svenska prinsessan i JordanienBrand logo
Drottning Silvias möte med svenska prinsessan i Jordanien

Under den senaste veckan har kungaparet varit på statsbesök i Jordaniens huvudstad Amman på inbjudan av H.M. Kung Abdullah II.

"Syftet med statsbesöket är att befästa och fördjupa de vänskapliga banden mellan Sverige och Jordanien. Utökade näringslivskontakter med fokus på handel, investeringar och ekonomiskt samarbete, kvinnors och ungas deltagande i arbetslivet samt flyktingsituationen i Jordanien är andra frågor som kommer att beröras under besöket", skriver kungahuset.

Under det tre dagar långa statsbesöket har kungen och drottning Silvia hunnit med en hel del och kungahuset har publicerat flera bilder och filmer från vistelsen på Instagram.

Annons
Kungaparet på statsbesök i Amman, Jordanien.

Bilderna på drottning Silvia skapar starka reaktioner

I ett inlägg som publicerades på Instagram på torsdagen får vi se bilder från när kungaparet besökte salthandelsstaden As-Salt, som sedan 2021 är ett av Unescos världsarv.

Under dagen bar Silvia en fantastisk beige outfit – som verkligen fick drottningen att stråla!

I kommentarsfältet under inlägget har många reagerat på hur klädvalet verkligen får Silvia att sticka ut på bilderna, och alla är överens om att vi har ett enastående kungapar.

"Så cool bild på vår drottning i beiget bland alla män i mörk kostym. Hon är en riktig powerwoman och fint att Sverige får med kvinnor i ngt som uppenbarligen var en mansdominerad arena", skriver en person.

"Wow, drottning Silvia, så tjusig!", skriver en annan.

"Det lyser om Drottningen!", skriver en tredje person.

"Ni är bästa representanter för Sverige och jag känner stolthet varje gång jag ser er! All kärlek till er", skriver ytterligare en person.

Kungen drottning Silvia i Jordanien
Vårt underbara kungapar.

Ja, vi kan inte annat än hålla med om att kungen och drottningen är helt fantastiska!

Annons