Bilden på Victoria och Daniel väcker starka reaktioner – alla ser samma sak: "Kan aldrig döljas..."

Bilden på Victoria och Daniel väcker starka reaktioner – alla ser samma sak: "Kan aldrig döljas..."

En ny bild på kronprinsessparet har fått många att reagera starkt!

Victoria och Daniel slopar Solliden – väljer Värmdö
0:28

Efter reklamen: Victoria och Daniel slopar Solliden – väljer Värmdö

(0:28)

Slå på ljud

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels relation är en stor inspiration för många.

De har varit gifta i över 10 år och ser ut att vara precis lika förälskade idag som de gjorde på bröllopsdagen, den 19 juni 2010.

Inte nog med att de är ett starkt team och fantastiska föräldrar till prinsessan Estelle och prins Oscar – så jobbar de ju faktiskt dessutom ihop.

Kronprinsessan Victoria firas traditionsenligt på namnsdagen på borggården vid Stockholms slott. Här med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar. Efter ett musikprogram av Arméns musikkår avslutas uppvaktningen med att Arméns musikkår, högvakten och honnörsstyrkan överlämnar blommor till Kronprinsessan.

Victoria och Daniel är fantastiska föräldrar!

Foto: Ali Lorestani/TT

Bilden på kronprinsessan Victoria och prins Daniel väcker starka reaktioner – alla ser samma sak: "Kan aldrig döljas..."

Ja, kronprinsessparet vet verkligen hur man stöttar varandra både privat och i officiella sammanhang.

Daniel har alltid varit ett fantastiskt stöd till Victoria i hennes roll som Sveriges tronföljare, och hon har likaså alltid stöttat honom i allt han tar sig an.

I februari gjorde Victoria och Daniel en stor resa ihop där de besökte Australien och Nya Zeeland.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gästade en mottagning för australiensvenskar och Svensk-Australiska handelskammarens medlemmar på Contemporary Art Museum i Sydney där 200 gäster hade bjudits in. Blommig kjol från italienska lyxmärket Philosophy di Lorenzo Serafini, topp från Andiata och kristallprytt halsband från Swarowski.

Alltid lika fina ihop!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

På de många bilder som tagits från resan ser vi ännu en gång hur stark och kärleksfull relation kronprinsessparet har. Vi ser dem ofta skratta ihop och vara ömsinta mot varandra.

På en av bilderna ser vi hur Daniel kikar fram bakom Victoria och båda ser fantastiskt lyckliga ut. Kanske viskar prinsen något?

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gästade en mottagning för australiensvenskar och Svensk-Australiska handelskammarens medlemmar på Contemporary Art Museum i Sydney där 200 gäster hade bjudits in. Halsband från Swarowski.

Victorias och Daniels kärlek – fångad i en bild!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Bilden har väckt starka reaktioner i sociala medier där alla är överens om att kronprinsessparets kärlek är något ut över det vanliga.

"En blick säger mer än tusen ord🥰🥰❤️❤️", skriver en person.

"Äkta kärlek kan aldrig döljas🙏💕💕", skriver en annan.

"De är ett otroligt kärleksfullt par. Kärleken lyser om dem❤️❤️"

"Dom verkar verkligen lyckliga"