Bilden på Victoria och Daniel väcker starka reaktioner – alla ser samma sak: "Kan aldrig döljas..."

24 mar, 2023, 07:00 

En ny bild på kronprinsessparet har fått många att reagera starkt!

Annons
Victoria och Daniel slopar Solliden – väljer Värmdö
Victoria och Daniel slopar Solliden – väljer Värmdö

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels relation är en stor inspiration för många.

De har varit gifta i över 10 år och ser ut att vara precis lika förälskade idag som de gjorde på bröllopsdagen, den 19 juni 2010.

Inte nog med att de är ett starkt team och fantastiska föräldrar till prinsessan Estelle och prins Oscar – så jobbar de ju faktiskt dessutom ihop.

Kronprinsessan Victoria firas traditionsenligt på namnsdagen på borggården vid Stockholms slott. Här med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar. Efter ett musikprogram av Arméns musikkår avslutas uppvaktningen med att Arméns musikkår, högvakten och honnörsstyrkan överlämnar blommor till Kronprinsessan.
Victoria och Daniel är fantastiska föräldrar!

Bilden på kronprinsessan Victoria och prins Daniel väcker starka reaktioner – alla ser samma sak: "Kan aldrig döljas..."

Recept.se Nyhetsbrev

Ja, kronprinsessparet vet verkligen hur man stöttar varandra både privat och i officiella sammanhang.

Annons

Daniel har alltid varit ett fantastiskt stöd till Victoria i hennes roll som Sveriges tronföljare, och hon har likaså alltid stöttat honom i allt han tar sig an.

I februari gjorde Victoria och Daniel en stor resa ihop där de besökte Australien och Nya Zeeland.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gästade en mottagning för australiensvenskar och Svensk-Australiska handelskammarens medlemmar på Contemporary Art Museum i Sydney där 200 gäster hade bjudits in. Blommig kjol från italienska lyxmärket Philosophy di Lorenzo Serafini, topp från Andiata och kristallprytt halsband från Swarowski.
Alltid lika fina ihop!

På de många bilder som tagits från resan ser vi ännu en gång hur stark och kärleksfull relation kronprinsessparet har. Vi ser dem ofta skratta ihop och vara ömsinta mot varandra.

Annons

På en av bilderna ser vi hur Daniel kikar fram bakom Victoria och båda ser fantastiskt lyckliga ut. Kanske viskar prinsen något?

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gästade en mottagning för australiensvenskar och Svensk-Australiska handelskammarens medlemmar på Contemporary Art Museum i Sydney där 200 gäster hade bjudits in. Halsband från Swarowski.
Victorias och Daniels kärlek – fångad i en bild!

Bilden har väckt starka reaktioner i sociala medier där alla är överens om att kronprinsessparets kärlek är något ut över det vanliga.

"En blick säger mer än tusen ord🥰🥰❤️❤️", skriver en person.

"Äkta kärlek kan aldrig döljas🙏💕💕", skriver en annan.

"De är ett otroligt kärleksfullt par. Kärleken lyser om dem❤️❤️"

"Dom verkar verkligen lyckliga"

Annons