Bilden som avslöjar sorgliga sanningen om hur prins Philip mår på sjukhuset

22 feb, 2021, 18:00 
Prins Charles och prins Philip
Prins Philip har lagts in på sjukhuset. En ny bild visar den sorgliga sanningen bakom.
Annons
Nya beskedet om drottning Elizabeth väcker oro!
Nya beskedet om drottning Elizabeth väcker oro!

Prins Philip firade sin hundrade födelsedag i sommar. Hans hälsa är av naturliga skäl vad den en gång var – och nu är han återigen inlagd på sjukhus.

I skrivande stund har han tillbringat sammanlagt sex nätter på King Edward VII-sjukhuset.

Prins Philip sjuk – blev inlagd på sjukhus

Brittiska hovet skickade tidigare ut ett pressmeddelande om prinsens hälsa som lyder:

”Hans kungliga höghet, hertigen av Edinburgh skrevs in på King Edward VII:s sjukhus i London på tisdag eftermiddag.

Recept.se Nyhetsbrev

Hertigens inskrivning är en förebyggande åtgärd, på Hans kungliga höghets doktors inrådan, efter att han inte känt sig helt frisk.

Hertigen förväntas vara kvar på sjukhuset i några dagar för observation och vila.”

I brittisk press sägs det att Philip trots allt är vid god vigör. Men för människorna i hans omgivning är ännu en sjukhusvistelse en påminnelse om att den högreste, stolte mannen är en skugga av sitt forna jag. Han har trots allt pensionerat sig från sina kungliga plikter, på grund av sin sköra hälsa.

Annons

Och för prins Charles är det inte lätt att se sin pappa i ännu en sjukhussäng. Charles var och besökte Philip på sjukhuset i lördags.

När han åkte därifrån blev han fotograferad – och många har reagerat på att det ser ut som att Charles har glansig blick på bilderna.

"Prins Charles verkade känslomässigt berörd efter att ha träffat sin pappa på sjukhuset", skriver Hello Magazine, som också slår fast att Charles stannade kvar vid faderns sida i ungefär en halvtimme.

Hemskt besked för drottning Elizabeth

För Elizabeth är detta såklart en jobbig tid. Hon och Philip har varit gifta i hela 73 år – de gifte sig i november 1947.

Hon har dock fortsatt att arbeta och fullfölja sina kungliga plikter precis som vanligt.

"På onsdagen höll drottningen audiens för flottans Lord amiral Tony Radakin om den kungliga flottans verksamhet och hur man tackalt pandemin både i landet och utomlands. Som statschef är drottningen chef för de militära styrkorna både i Storbritannien och resten av samväldet", skriver sajten Royal Central.

Annons
Annons