Bilden som visar Madeleines och Silvias härliga relation – blir allt starkare

Bilden som visar Madeleines och Silvias härliga relation – blir allt starkare

Madeleine är hemma i Sverige igen och nu verkar det som hennes kalender fylls på allt eftersom. Under tisdagskvällen väntade ännu ett uppdrag för trebarnsmamman.

Prinsessan Madeleine var under tisdagen på ett uppdrag tillsammans med sin mamma drottning Silvia. Det var då dags för ett styrelsemöte för World Childhood Foundation på slottet. Prinsessan berättar själv om dagen på Instagram:

– Jag hade idag en intressant och informativ eftermiddag tillsammans med styrelsen för Childhood, skrev hon på instagram och delade samtidigt en härlig bild från mötet.

På bilden ser vi att prinsessan Madeleine var klädd i en vit kavaj och en beige blus medan drottning Silvia bar samma svartvita dräkt som vi såg henne i under förmiddagen då hon och kronprinsessan Victoria avtäckte en byst av Folke Bernadotte. Fotografen har fångat de kungliga kvinnorna i ett härligt skrattande ögonblick där de sitter med övriga styrelsen. Silvia och Madeleine har alltid haft en speciell och fin relation, som blivit ännu starkare nu när Madeleine arbetar och utvecklar Silvias hjärteprojekt Childhood foundation.

Läs mer: Victoria hyllade kära släktingen tillsammans med Silvia

Silvia har under flera tillfällen hyllat Madeleines starka engagemang, och när de arbetar tillsammans stöttar de inte bara varandra, utan tycks också ha väldigt roligt tillsammans.

Nästa gång vi får se prinsessan Madeleine är under nationaldagsfirandet, då även tillsammans med maken Chris O’Neill, vilket du kan läsa om här! 

Läs mer: Se härliga bilderna när Madeleine och Leonore åker karusell

Foto Stella Pictures