Bilden väcker frågor – därför saknas Chris

Bilden väcker frågor – därför saknas Chris

Madeleine lade upp en härlig familjebild med en nationaldagshälsning – men det var något som fattades i bilden.
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
Slå på ljud

I år blev det en annorlunda nationaldag för hela Kungahuset på grund av coronapandemin, men de tog alla tillfället i akt att nå ut till svenska folket via sociala medier. Vi fick se Sofia hissa flaggan utanför hennes och prins Carl-Philips hus på Djurgården, och Victoria fick hedersuppdraget att leda en virtuell rundtur av kungliga slottet.

Prinsessan Madeleines hälsning däremot var av det lite enklare och intimare slaget. Hennes hälsning bestod av en bild på henne och de tre barnen framför gröna härliga palmer i Florida i vad som såg ut att vara familjens trädgård.

Den uppmärksamme kanske däremot noterade att någon saknades på bilden, och det var Chris O’Neill. När familjen senast gick ut med en påskhälsning var pappa Chris med på bilden, färgkoordinerad i blå pikétröja som matchade flickornas blommönstrade vårklänningar och Nicolas stiliga randiga tröja med krage.

Kanske var han inte hemma när bilden togs, eller så tyckte han att det var lämpligt att ta ett steg tillbaka just den här gången och låta allt ljus skina på resten av familjen eftersom han själv är amerikan och inte firat Sveriges nationaldag på samma sätt som dem. Det kan ju också helt enkelt vara så att han står bakom kameran och därför inte kom med på bilden. I så fall har han verkligen fångat ett fint familjeögonblick där de höjer flaggan för svenska nationaldagen!