Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna alla pratar visar sanningen om prinsessan Madeleines äktenskap med Chris O'Neill

21 sep, 2023, 13:00 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleines äktenskap med Chris O'Neill blir blottlagt på nya bilder.

Annons

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine firade sin tionde bröllopsdag i somras. Många, många minns fortfarande dagen, den 8 juni 2013, då de älskade tu fick varandra i Slottskyrkan.

Tio år är lång tid. Sedan dess har Chris och Madeleine blivit småbarnsföräldrar tre gånger om, med allt vad det medför i form av jäkt och stress. Hur står sig äktenskapet i dag? När paret var i Stockholm för att fira kungens 50-årsjubileum fick vi svaret.

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

Nya bilder avslöjar sanningen om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Madeleine och Chris deltog båda två i den del av firandet som ägde rum på Yttre borggården. Först hyllade den kungliga högvakten vår monark med sin traditionsenliga, ceremoniella vaktavlösning. Därefter var det dags för sång, när Kungliga Musikaliska Akademien fick sällskap på borggården av sångare från Radiokören, Västerås gosskör, barnkör från Linköpings musikklasser samt ungdomskörer från Lars-Erik Larssongymnasiet i Lund och Bodens musikklasser.

Annons

Allt detta följde kungafamiljen från slottsbalkongen. Inklusive Chris och Madeleine.

Och på den där balkongen hände något som gjorde att alla fick en kort men viktig inblick i relationen mellan vår allra mest anonyma prinsessa och hennes något gåtfulle man.

Om prinsessan Madeleine: "Hon fick gömma sig"

Madeleine och Chris delade ett gott skratt. Twittraren Royal News Network, som har över 22 000 följare, noterade detta.

"Prinsessan Madeleine blev full i skratt på den kungliga balkongen i Sverige! Hon skrattade så mycket att hon fick gömma sig bakom sin make ett tag och samla sig. Vid ett tillfälle torkade hon tårar ur ögonen. Jag skulle så gärna vilja veta vad det var som var så roligt", skriver Royal News Network.

Det skulle vi alla. Men det vi framför allt kan ta fasta på utifrån bilderna, där även en skrattande prins Carl Philip medverkar, är att Madeleine och Chris är ett par som har väldigt kul ihop – trots all stress och press som deras roller i offentligheten medför. Det är sanningen!

Bilderna har också blivit väldigt omdiskuterade i kommentarerna under Royal News Networks ursprungliga tweet, som har visats över 15 000 gånger.

Annons