Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bilderna avslöjar Eva O’Neill och Silvia – misstankarna stämmer

17 jun, 2024, 17:00 
Här blir det så tydligt vilken fin relation drottning Silvia och Eva O'Neill har.
Annons

Eva O'Neill glider ofta under radarn. Likt sonen Chris O'Neill gillar hon inte att synas i det kungliga rampljuset och duckar mer än gärna fotoblixtarna när de väl är framme.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Hon är ett societetslejon av rang. När Eva dyker upp kan man räkna med att hon tagit på sig sina finaste kläder, redo att stråla som om det inte finns någon morgondag.

Drottning Silvia hade självklart bjudit in Eva i samband med helgens 80-årsfirande. Eva dök lika självklart upp och anlände till festligheterna i sällskap av prinsessan Madeleine.

Annons
Eva O'Neill anländer till Silvias fest
Eva O'Neill anländer till drottning Silvias privata fest.Carolina Byrmo

Evas och Silvias relation

Det tillhör inte vanligheterna att se Eva O'Neill i den kungliga världen, men det är ingen hemlighet att hon har en mycket fin relation till Silvia och är en självklar gäst.

Eva O'Neill var även på plats när kungen firade 50 år på tronen. Silvia har i sin tur besökt Amadeus Weekend på Salzburg Festival, som arrangeras av Eva, i Österrike flera gånger.

Eva har även varit och hängt med kungafamiljen på Öland. De delar ju dessutom något av det finaste i världen: älskade barnbarnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Annons

Här dyker Silvia och Eva upp

Silvia och Eva har aldrig pratat om sin goda relation, men det är alldeles uppenbart att de trivs i varandras sällskap och under åren har de fångats på flera bilder tillsammans.

Och det är ju bara ens närmsta vänner och familj man bjuder in när det vankas privat fest. I den sfären har vi nu fått ett tydligt bevis på att Eva O'Neill ingår.

Eva O'Neill och drottning Silvia
Eva O'Neill och drottning Silvia, sida vid sida.People Picture/Shutterstock

Foto: TT

Annons