Därför saknas Chris på Madeleines familjebild

chris o'neill

TT
Madeleine har bjudit på glimtar ur vardagslivet i Florida, men Chris är inte med.

Prinsessan Madeleine har på många vis dragit sig tillbaka från det kungliga livet i och med flytten till andra sidan av Atlanten. Hon och Chris trivs som fisken i vattnet i villan i Florida, där de har en vardag att fokusera på som är väldigt olik den de hade hemma i Sverige.

Madeleine gör heller inte särskilt många uppdrag för kungahuset, trots att möjligheten nu finns i och med att de flesta punkter i kalendern är digitala och således finns det i grunden inget hinder för Madeleine att delta. Kvar finns ju såklart jobbet med Childhood USA, där hon deltar mer aktivt, men i stort har vi nu fått vänja oss vid att det är relativt tyst från det yngsta syskonet i skaran kungabarn.

Det hon däremot alltid bjuder på är en liten uppdatering från högtider och födelsedagar.

Madeleine bjuder på en inblick i vardagen

Vid påsk, nationaldagen, USA:s självständighetsdag, Halloween och nu senast den andra advent har Madeleine lagt ut en bild på Instagram som i de allra flesta fall föreställer barnen.

Men för den som är uppmärksam framgår ett tydligt mönster med bilderna. Det är väldigt sällan Chris är med framför kameran, utan han verkar föredra att hålla sig bakom den.

På den senaste bilden, från andra advent, så krediteras han som fotograf av kungahuset, och de som är med på bilden är de tre barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne. Madeleines hand är med på ett hörn, och på bilden innan det var hon med precis som barnen, uppklädd i Halloweenutklädnad och allt.