Bilderna avslöjar sanningen om Estelle – efter den hemska nyheten

prinsessan estelle

H.K.H. Prinsessan Estelle / HRH Princess Estelle

Foto: Anna-Lena Ahlström
Estelle var med om en tuff skidolycka för bara ett år sedan, men nu står hon på skidorna igen!

På de nya bilderna av kungafamiljen syns Estelle susa fram på längdskidor tillsammans med hela familjen, och mormor och morfar kungen och drottningen!

Att vår lilla prinsessa gillar sport vet vi sedan innan och hon är van vid att det går undan i backen! Men ibland går det lite väl fort, även för en kunglighet. Förra året slutade prinsessan Estelles jullov med ett gipsat ben, efter att hon åkt just skidor. Under nyårshelgen var kronprinsessfamiljen på skidsemester i Alperna och ett olyckligt fall i backen resulterade i en fraktur på smalbenet, bekräftade hovets informationschef Margareta Thorgren den 2 januari.

– Hovet kan bekräfta att prinsessan Estelle har fått en fraktur på smalbenet i samband med skidåkning. Hon är gipsad och mår i övrigt bra, sa Margaretha Thorgren då.

prins oscar prinsessan estelle kronprinsessan victoria

Estelle och Oscar är riktiga veteraner på skidor, trots sin unga ålder!

Pontus Lundahl/TT

Den gången handlade det om utförsåkning som förstås innebär en större risk för olyckor, men prinsessan visar ändå på riktigt tuff inställning som återigen ställer sig på skidorna för att ha det kul i snön, samtidigt som hon får chans att göra av med lite energi.

Det var bitande kallt ute på Drottningholm, men en blek sol lyste över slottet och himlen var lite försiktigt blå när hela gänget gled i väg över fältet, med kungen i täten.

”Åker de i tronföljdsordning?” skojade någon, haha kul, men svar nej! Prinsessan Estelle var ivrigast och hängde på sin snabbåkande morfar, trots att hon ju faktiskt bröt benet i en backe i Alperna för lite drygt ett år sedan.