Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna bakom kulisserna! Här strålar Madeleine och Chris på glammiga festen

18 nov, 2023, 06:00 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hade en festlig kväll tillsammans tidigare i veckan.

Annons
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!Brand logo
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har sedan 2018 varit bosatta i Florida tillsammans med de tre barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Därav ser vi väldigt sällan paret i officiella sammanhang, eftersom de inte har möjlighet att resa till Sverige varje gång något står på schemat.

Så är exempelvis fallet när det kommer till den årliga Nobelfesten i Stockholm – som Madeleine inte har deltagit i sedan 2019.

Prinsessan Madeleine anländer till kungens traditionsenliga middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott.
Senaste gången vi såg Madeleine på Nobelmiddagen var för fyra år sedan.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på Nobelfest i USA

I år lyckades paret däremot uppmärksamma Nobel på ett annat sätt – nämligen genom att delta vid svenska ambassadörens middag för de amerikanska Nobelpristagarna i Washington.

Annons

Tidigare i veckan var Chris och Madeleine på plats vid den glammiga galamiddagen som ägde rum på ambassaden i Washington.

Och som de strålade! På bilderna ser vi prinsessan i en magisk guldklänning från Talbot Runhof, och Chris i en stilig smoking.

Bilderna bakom kulisserna! Här syns Madeleine och Chris på glammiga festen

På ambassadens officiella Instagram har man nu även publicerat en film från festen – där vi ser våra kungligheter anlända till galan.

Annons

Klippet visar bland annat när Madeleine och Chris välkomnas av Sveriges USA-ambassadör Urban Ahlin, som tidigare var talman.

Så roligt att se paret i ett sådant här sammanhang. De strålar verkligen som aldrig förr!

Madeleine dök upp i en magisk galaklänning!
Annons