Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna från Sverige har nått Madeleine – inser vad hon har missat

07 jun, 2024, 14:00 
Här är bilderna prinsessan Madeleine inte vill se.
Annons

Prinsessan Madeleine med familj är sedan flera år tillbaka bosatt i Florida. Inom kort kommer de flytta till Sverige, men fram tills dess fortsätter hon att saknas i det kungliga rampljuset.

Silvias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
Silvias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Längtan till Sverige är dock stor. Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall har tidigare berättat att Madeleine saknar vännerna och kungafamiljen hemma i Sverige.

– Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine med familj flyttar till Sverige senare i år.Pontus Höök / TT

Madeleine saknades

Men än dröjer det. Madeleine, Chris O'Neill och barnen kommer att komma hem till Sverige i sommar, men hovet har bekräftat att flytten är så pass stor att de kommer behöva flytta i omgångar.

Och det finns vissa tillfällen då hemlängtan blir lite extra tydlig. När kungafamiljen samlades på Skansen för årets nationaldagsfirande var Madeleine inte på plats och då blev det så klart lite extra känslosamt.

Bilderna Madeleine inte vill se

I stället fick hon se på bilder hur kungafamiljen roade sig utan henne. Hon missade även prins Oscars spex i publiken, där han med ett busigt leende skojade med någon som satt bakom honom.

Annons

Underbara bilder så klart, men också lite jobbigt Madeleine som så klart hade velat vara med på festligheterna.

Som tur väl är dröjer det inte alltför länge innan hon är på plats i Sverige. Nästa år har familjen flyttat hit och då kommer hon med all sannolikhet se till att vara med på nationaldagsfirandet.

Prins Oscar
Här spexar prins Oscar till det i publiken.Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons