Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna i tv som Daniel inte vill se – prinsen reagerar starkt

29 aug, 2023, 07:00 

Prins Daniel reagerar starkt när han får se klippen från förr.

Annons

Det var för några veckor sedan som den folkkära programledaren Carina Bergfeldt, 43, kunde avslöja de fantastiska nyheterna:

Prins Daniel om skilsmässoryktena: ”Kan inte acceptera”Brand logo
Prins Daniel om skilsmässoryktena: ”Kan inte acceptera”

Efter mycket om och men, och en hel del telefonsamtal till hovet, har hon äntligen fått möjlighet att göra en exklusiv intervju med prins Daniel inför hans 50-årsdag i september.

"Till slut fick jag ett möte med prinsen. Och sedan ett till. Och när hans 50-årsdag närmade sig valde han att göra en enda stor intervju. Med mig. Jag är glad och stolt över det. Det fanns inga premisser. Jag fick fråga vad som helst. Och det gjorde jag", skrev Carina då på Instagram.

Annons
Carina Bergfeldt fick tillslut en exklusiv intervju med prins Daniel.

Exklusiva intervjun med prins Daniel

Under den långa och djupgående intervjun från prinsen bland annat titta på gamla klipp från hans liv – däribland ett klipp från när kungahuset offentliggjorde förlovningen mellan Victoria och Daniel 2009.

Daniel får titta på flera gamla klipp på sig själv.

När prinsen tittar på klippet ser han smått generad ut och skämtar sedan om att genomförandet av talet till svenska folket var "en god tanke" men inte riktigt "flög".

Annons

– Lite stelt?, frågar Carina.

– Ganska mycket stelt, svarar Daniel då och utvecklar:

– Jag kan få kommentarer från kompisar om att jag är stel i de här situationerna och det stämmer säkert. Det här är ju inte det jag har vuxit upp med och är van med.

Daniel berättar att det är ovant och nervöst att tala inför svenska folket.
Annons