Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bilderna Madeleine inte vill se – bara veckor innan 40-årsfirandet i Sverige

24 maj, 2022, 11:50 
Prinsessan Madeleine

Det här hade Madeleine helst inte vetat av...

Annons
3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 20!

Det var 2018 som Madeleine och Chris O'Neill bestämde sig för att lämna Sverige på obestämd tid och börja ett nytt liv utanför landsgränserna.

Först till London, men sedan gick flyttlasset till varmare breddgrader, närmare bestämt Florida där hon fortfarande lever med familjen. Men det är inte bara guld och gröna skogar att bland palmerna – ikväll nås Madeleine av bilder hon inte vill se.

Stora firandet i Sverige

Madeleine, Chris och barnen verkar trivas bra bland blåa hav och strålande sol, och har inte kommit med något besked om eller när flytten hem till Sverige blir av.

Men den tioende juni väntar en stor dag i prinsessans liv, nämligen hennes 40-årsdag! Och precis som hon gör ibland på högtider och familjemedlemmars födelsedagar, kommer hon hem en sväng för att fira här hemma med pompa och ståt!

Svensk Dam kunde tidigare avslöja planerna för firandet – och det är ett fullspäckat schema på agendan.

Annons

Enligt källor börjar firandet med en båttur, där middagen serveras medan passagerarna njuter av Stockholms vackra skärgård. Kvällen fortsätter sedan på Gröna Lund, innan det vankas 40-årsmiddag med kungaparet som värdar.

Bilderna hon inte vill se

Men innan dess snuvas prinsessan Madeleine på en riktig festkväll, tillsammans med hela familjen. Det är inte varje dag alla dyker upp samtidigt, så det väntas bli en riktigt trevlig kväll för vår kungafamilj!S

Det är på utdelning av Polarpriset som står på agendan, och ceremonin äger rum på Vinterträdgården, på anrika Grand Hôtel i Stockholm.

Kungen, drottningen, kronprinsessan, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia planerar alla att dyka upp – hela familjen förutom Madeleine. Det kan inte vara roligt att missa en sådan tillställning, som hon tidigare varit med på, både 2018, 2017 och 2014, till exempel. Ännu surare när hon dessutom är i Sverige om bara några knappa veckor!

Förhoppningsvis får Madeleine tillfälle att umgås med familjen under sommaren, och kanske klämma in en galamiddag så vi får se alla i familjen uppklädda till tårna – det händer inte ofta!

Prinsessan Sofia, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine senaste gången hon var med på prisutdelningen!

Foto: TT

Annons