Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Adrienne välter internet – hyllas utomlands

23 okt, 2023, 15:00 

Prinsessan Adrienne tycks alltid hitta sätt att stjäla showen!

Annons

Prinsessan Madeleines barn syns inte lika mycket som de andra kungliga barnen. Eftersom de bor i Florida blir det också svårt att träffa morfar kungen och mormor drottning Silvia speciellt ofta.

Adrienne fyller år! Här är alla foton på lill-prinsessan!Brand logo
Adrienne fyller år! Här är alla foton på lill-prinsessan!

Men när de väl fångas på bild tar det inte lång tid för succén att infinna sig. Det är inte minst prinsessan Adrienne ett bevis på – och hon brukar hyllas både nationellt och internationellt.

Vem minns exempelvis inte den magiska bild som Madeleine delade med sig av när hela familjen var på plats i New York i början av året? Då var tidningen Hello Magazine inte sena med att uppmärksamma besöket.

Annons

Adrienne hyllas utomlands

En liknande sak hände när Madeleine bara någon månad senare delade med sig av en bild på Adrienne. Hon hade nyss fyllt fem år och stod i gräset vid någon strand i Florida.

Förutom att det var många i kommentarsfältet som ville skicka sina grattishälsningar, lyckades även Adrienne med konststycket att bli omskriven i norska Se och Hör.

– Lilla Adrienne är väldigt lik sin mormor, drottning Silvia. De har samma mörka lockar, liknande hårfäste och ansiktsform, sa norska Se och Hörs kungaexpert Caroline Vagle när hon fick se bilden.

Annons
Prinsessan Adrienne och drottning Silvia
Prinsessan Adrienne och drottning SIlvia.

Adriennes succé på Öland

Ja, Adrienne verkar på något sätt lyckas stjäla rampljuset varje gång hon fångas på bild. Förra året var hon på plats under Solliden sessions och sågs då sitta i Madeleines famn.

Tillsammans med storasyster prinsessan Leonore diggade hon i takt med musiken. Leonore passade även på att hoppa och applådera till de färgglada tjejerna i den populära popgruppen Dolly Style!

Gruppen verkade vara någon slags favorit. Både Adrienne och Leonore hade nämligen tagit på sig signerade tröjor för att visa sin uppskattning för Molly, Holly och Polly.

Foto: Prinsessan Madeleine/Instagram, TT

Annons