Bilderna på Chris utspel – som väckte reaktioner

Chris har ett konto på Instagram!
Chris O'Neill var inte beredd på den uppmärksamhet som skulle följa med hans förhållande med en svensk prinsessa
Annons

Att vara kär i en prinsessa har sina fördelar, men också en del nackdelar, något Chris O’Neill tidigt fick erfara. I början av förhållandet ville alla veta vem den man som vunnit Madeleines hjärta var, och det började dyka upp paparazzifotografer för att fånga honom på bild.

Annons

Ett av de tillfällena blev extra uppmärksammat, och det var på grund av Chris kanske inte helt överlagda reaktion. En tidig förmiddag i New York blev Chris, klädd i shorts och en träningsjacka, varse om att en fotograf var i full gång med att ta bilder på honom. Reaktionen var omedelbar, och Chris “gav fingret” åt fotografen.

Chris O’Neill kritiserades av Herman Lindqvist

Kort efter händelsen riktade historikern Herman Lindqvist kritik mot Chris agerande i en intervju med Aftonbladet.

– Chris gör helt fel. Om han inte har något livs­viktigt skäl så är det klart olämpligt. Annars har Chris nog inte insett vad han gav sig in på när han förlovade sig med Madeleine. Så här kan han inte fortsätta, sa ­Herman Lindqvist då.

Numera är Chris och Madeleine ett sammansvetsat team, och han trivs bra med den roll han hittat i kungafamiljen.

Men Chris tog sig samman och har inte gjort om sitt misstag sedan dess. Tvärtom har han vuxit in i rollen som representant för det svenska kungahuset, om än i en mer tillbakadragen roll där istället Madeleine sköter det mesta som har med det kungliga att göra. Efter bröllopet talade han dessutom ut om hur det är att stå öga mot öga med en paparazzifotograf i en intervju med SvD.

Annons

– Faktiskt är det helt omöjligt, innan det hänt en, att förstå hur det är att vara förföljd av paparazzis. Det kan vara halv åtta på morgonen när du rastar hunden och ska till gymmet och plötsligt är de bara där och förföljer dig, skriker ditt namn, springer bredvid, cyklar intill, kommer i bil och vägrar lämna dig ifred bara för att få sin bild, säger Chris i den intervju som han och prinsessan Madeleine gjorde med Svenska Dagbladet efter sitt bröllop.

Foto: TT

Annons

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Bilderna på Chris utspel – som väckte reaktioner”

 1. Christina skriver: 4 september, 2020

  Gamla nyheter igen . Snälla kom med något nytt !


 2. Bror skriver: 5 september, 2020

  Inget fel på den uppbackning som SvDam ger den brittisk-amerikanske prinsessgemålen.
  Men ibland blir det lite för mycket av det goda. Som när det sägs att han “vuxit in i rollen som representant för det svenska kungahuset.”
  Chris O’Neill har aldrig haft några som helst representativa uppgifter knutna till det svenska kungahuset.
  Uppgifter av det representativa slaget kan av lätt införstådda skäl heller inte vara aktuella i framtiden. Och så vill han ju också själv ha det – minsta möjliga insats, största möjliga utfall. En livsfilosofi helt i linje med den trötta laid-backhållning som Wodehousefiguren Bertie Wooster är själva sinnebilden för.


 3. Anna skriver: 5 september, 2020

  På vilket sätt har Chris “vuxit in i svenska kungafamiljen”??? I ett antal artiklar har ni ju skrivit att han håller sig undan och lever ett anonymt liv långt ifrån strålkastarljuset.


 4. Ulla Lundell skriver: 5 september, 2020

  Detta har varit på tapeten tidigare

  Ulla


 5. ananas skriver: 5 september, 2020

  Varför missar ni trots kommentarer/tips både händelser och bemärkelsedagar i andra kungahus medan ni ältar gammalt redan flera gånger skrivet?


 6. Eva H. skriver: 5 september, 2020

  Ska man döma efter hans utseendeförändring han genomgått sedan bröllopet så verkar han inte trivas med tillvaron. Men får paret fortsätta att leva i lugn och ro i Florida så hoppas jag att han “piggnar” till.


 7. Minna skriver: 7 september, 2020

  Han ser som 60 år


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar