Bilderna på Chris var nära att avslöja hemligheten – alldeles för tidigt

Bilden på Chris var nära att avslöja allt.

Förlovningen mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill eklaterades 2012, men bilderna utanför Riche var nära att avslöja hemligheten för tidigt.

Nio år har nu gått sedan svenska folket för första gången fick stifta bekantskap med prinsessan Madeleines nya pojkvän – Chris O’Neill. Den 14 januari 2011 avslöjar nämligen Expressen att prinsessan Madeleine har börjat dejta igen efter uppbrottet från Jonas Bergström året innan. Prinsessan, och den man vi nu vet heter Chris O’Neill, fotograferas på restaurangen Boathouse i Central Park, då de ska äta söndagsbrunch.

Var nära att avslöja hemligheten – alldeles för tidigt

Det få vet om då är att Madeleine och Chris lärde känna varandra redan sommaren 2010, då hon precis lämnat Jonas Bergström. I augusti 2010, någon månad senare, hälsar finansmannen på henne i Sverige för första gången.

Tillsammans med Madeleines bästa väninnor festar de tillsammans på krogen Riche i Stockholm. Chris och Madeleine fångas på bild, den allra första bilden tagen på Chris i Sverige, och redan då syntes det tydligt att de var väldigt förtjusta i varandra. Men just då vet ingen att han senare ska förlova sig med Madeleine – att han dessutom ska bli far till tre svenska små kungligheter. Besöket i Sverige sker helt i hemlighet och förlovningen eklaterades sedan hösten 2012.

Foto: TT