Bilderna på Durek som gör Märtha Louise rasande!

Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.

Prinsessan Märtha Louise har det tufft just nu.Nya bilder på pojkvännen Durek Verrett har gjort henne rasande.

Prinsessan Märtha Louise är en av Norges mest populära och omdiskuterade personer. Den senaste tiden har hon figurerat extra mycket i spalterna, dels som en konsekvens av sitt förhållande med den färgstarke Durek Verrett, men också, förstås, på grund av exmaken Ari Behns plötsliga död.

Ibland kan prinsessan tröttna på den intensiva uppmärksamheten – särskilt när den går ut över hennes döttrar.

Bilderna på Durek som gör Märtha Louise rasande

Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.

Nyligen publicerades bilder från en semesterresa på Hawaii som Märtha Louise och Durek åkt på tillsammans med barnen. I podcasten “Tut och mediekjör” berättar Märtha Louise att hon inte gillade att se sin kärleksresa utlämnad på det sättet.

– Det var ju väldigt kort efter Aris död och det blev väldigt belastande för barnen att se detta på förstasidan vecka efter vecka, igen och igen, säger hon i podden enligt GT.

– Särskilt i denna sårbara tid som jag och hela min familj befinner sig nu efter Aris död. Det har varit väldigt mycket och det har varit extra ansträngande.

“Drabbades av en chock”

Durek har själv talat om att han inte uppskattar just den här delen av sitt nya liv.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, sa han i podcasten The Life Stylist.

– Jag ser en fotograf i en buske och en kamera som blixtrar. Jag gick tillbaka till villan och min flickvän drog ner rullgardinerna. Så sa hon till mig: “Du kan inte ta av dina kläder framför fönstret igen. De kan se sig, de kan se genom fönstret. Du måste lära dig”.