Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Estelle chockar alla – sprids nu utomlands

18 jul, 2023, 11:00 

Prinsessan Estelle gör succé efter kronprinsessan Victorias födelsedag!

Annons

Victoriadagen är det kronprinsessan Victoria som hyllas. Även om det mesta av fokus ligger på Sveriges framtida drottning, är det också andra kungligheter som ser till att hamna i rampljuset.

Här stjäl Estelle showen – hör underbara kommentaren som får alla att le!Brand logo
Här stjäl Estelle showen – hör underbara kommentaren som får alla att le!

Prinsessan Estelle bar, likt sin mor, en härlig, somrig vit klänning med vackra volanger. Hon var dessutom på ett strålande humör och såg till att bjuda på en dans när kören sjöng Peps Perssons ”Oh Boy!”.

Och det var ju också så klart tur att vädret var på topp, annars hade låten tett sig närmast ironisk och hånfull när rader som ”Oh Boy, vilket vackert väder” lämnade sångkörens munnar.

Annons
Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Oscar
Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Oscar på Victoriadagen 2023.

Prinsessan Estelle hyllas världen över

Estelles beteende på kronprinsessans födelsedag har inte gått obemärkt förbi. Nu har hon även uppmärksammats utomlands – både för sin klädstil och sprudlande personlighet.

I kommentarsfältet på Instagramkontot Royal Fashion Police, som bevakar kungligt mode världen över, har lagt upp en bild på Estelle från Victorias firande, och följarna är fullständigt lyriska över den 11-åriga prinsessan.

”Hon ser så vuxen ut nu! Perfekt klänning för tillfället”, skriver en person.

Annons

”Estelle har verkligen växt upp, vacker klänning och som kompletterar sin mamma, det är bra att se att hon fortfarande har det charmiga leendet!

”Väldigt vacker klänning. Perfekt för hennes ålder och för tillfället”, skriver en tredje.

Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle gör succé världen över.

Herman Lindqvist: ”Verkar klara det väldigt bra”

I framtiden vilar ett tungt, kungligt ansvar på Estelles axlar. En dag ska hon axla rollen som Sveriges framtida drottning, regent och statschef.

I oktober förra året, i samband med kung Willem-Alexanders och drottning Máximas statsbesök i Sverige, närvarade Estelle på ett statsbesök för allra första gången.

Annons

Trots att hon bara är elva år gammal har hon redan gjort storslagen succé. Kungaexperten Herman Lindqvist säger till Svensk Damtidning att det redan nu börjar märkas hur Estelle kommer bli som framtida drottning.

– När hon är i publika sammanhang så för hon sig som att hon vet att hon representerar och är iakttagen. Hon verkar klara det väldigt bra och tycker det är roligt, precis som sin mor. Det verkar lovande faktiskt, hon är väldigt gullig.

Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle.

Foto: TT

Annons