Bilderna på Ingrid Alexandra väcker reaktioner: ”Skydda henne”

Bilderna på Ingrid Alexandra väcker reaktioner: ”Skydda henne”

Lise Åserud

I samband med Ingrid Alexndras 18-årsdag delade norska kungahuset med sig av nya bilder på prinsessan, det får följarna att reagera.

Oj! Här krasch-vurpar norska prinsessan i fjällen
0:21

Efter reklamen: Oj! Här krasch-vurpar norska prinsessan i fjällen

(0:21)

Slå på ljud

Ingrid Alexandra, Norges blivande kronprinsessa, fyllde 18 i fredags och även om pandemin gjorde att det stora firande som var planerat uteblev så uppmärksammades hon ändå flitigt i kungahusets sociala kanaler.

Både inför och på självaste födelsedagen fick vi se nya bilder på prinsessan, som dagen till ära även fått ett eget kontor på det kungliga slottet där hon i lugn och ro kan arbeta med sina kommande kungliga plikter.

Kommentarsfältet svämmade över av lyckönskningar till prinsessan. Många tyckte det gick att se att hon vuxit upp på bilderna, där hon satt på sitt alldeles egna kontor!

”Hon ser vuxen och självsäker ut, gratulerar till eget kontor. Hoppas prinsessan får ett fint privat firande på födelsedagen på fredag” skriver en följare.

”En vacker blomma, henne måste vi skydda” skriver en annan, väldigt omtänksam följare.

”Vilken fantastisk ung dam! Hon utstrålar trygghet, ödmjukhet och handlingskraft. Vi i Norge har tur som har henne!” skriver en annan.

LÄS MER: Stort firande för Ingrid Alexandra – men Victoria stoppas

LÄS MER: Olycka i norska kungafamiljen – fångades på film