Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på kronprinsessan Victoria, 46, som får alla att tappa hakan – har vält hela internet

01 feb, 2024, 18:53 
Kronprinsessan Victoria
Jessica Gow/TT
Kronprinsessan Victoria fick alla tappa hakan under galamiddagen med Emmanuel Macron.
Annons

Kronprinsessan Victoria är känd som en av världens bäst klädda kungligheter. Hon får instruktioner från sin personlige stylist Tina Törnquist, en kvinna med stor erfarenhet från modebranschen.

Tina är heller inte rädd för att blanda "högt och lågt". Det behöver inte vara världens dyraste plagg som Victoria tar på sig bara för att det vankas gala – huvudsaken är att det ser snyggt ut!

GLAMEXTRA: Kungafamiljens stora galaparty – med franska presidentparet!Brand logo
GLAMEXTRA: Kungafamiljens stora galaparty – med franska presidentparet!

Kronprinsessan Victoria får alla att tappa hakan

Kronprinsessan Victoria
Har ni sett något så vackert?!Jessica Gow/TT

Så gick troligen tankegångarna när Victoria skulle klä sig inför kvällen på Stockholms slott. Kungaparet gav en galamiddag för Frankrikes presidentpar, Emmanuel och Brigitte Macron, och kronprinsessan och maken prins Daniel var självfallet där.

Annons

Bilderna från tillställningen kablades ut över hela världen – och ingen kunde dölja sin förtjusning! Ansedda tidningen Hello Magazine kan knappt tygla sin beundran inför den svenska tronarvingen.

Så här skriver tidningens skribent Danielle Stacey.

"Kronprinsessan Victoria såg otrolig ut", skriver Danielle och fortsätter:

"Hon bar den ultimata blandningen mellan högt och lågt-mode när de svenska kungligheterna bjöd på bankett för de franska gästerna. Kronprinsessan strålade i HM-klänningen som lämnade ena axeln bar och som pryddes av ett metalliskt mönster. Hon var den här klänningen första gången under Nobelfesten 2016, så det var underbart att se henne plocka fram den igen och med samma tiara också, icke desto mindre."

Kronprinsessan Victoria bar en gräddfärgad byxdress

Danielle blev lika imponerad av Victorias outfit dagen därpå. Då var hon och Daniel i Stockholms stadshus för ett ännu ett möte med Emmanuel Macron. Den här gången arrangerades det av intresseorganisationen Business Sweden, som samlat 200 representanter från det svenska och franska näringslivet för ett seminarium. Även energi- och näringsminister Ebba Busch och bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell var där.

Annons
Kronprinsessan Victoria
Superstiligt, Vickan!Henrik Montgomery/TT

Så här skriver Danielle om hur kronprinsessan klädde sig då:

"Den kungliga tvåbarnsmamman såg chic ut i sin gräddfärgade byxdress, med en mönstrad scarf som accessoar."

Annons