Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Madeleine får folk att reagera utomlands: "Råder ingen tvekan"

16 jul, 2023, 20:00 

Bilder på prinsessan Madeleine cirkulerar i utländsk press. Och det är en specifik detalj som lyfts.

Annons

Prinsessan Madeleine är inte bara populär hemma i Sverige, även i utlandet väcker den eleganta prinsessan uppmärksamhet. Ja, det verkar vara något speciellt med den 41-åriga kungligheten.

Nu är inget undantag. Bilder på prinsessan Madeleine under kronprinsessans födelsedagsfirande sprids i utländsk press, och fokus ligger på en detalj.

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills comeback i Sverige

Det är alltid speciellt när Madeleine och Chris O'Neill dyker upp på kungliga tillställningar. Anledningen är inte mer komplicerad än att de ju i vanliga fall befinner sig hundratals mil bort, och således missar de flesta firanden och viktiga dagar.

Annons

Varje år är det samma spänning inför dagar som Nobel och Victoriadagen: kommer Madeleine och Chris dyka upp?

I fjol kom Madeleine till Victorias födelsedag ensam, då hovet meddelade att Chris var tvungen att resa bort i jobb. Därför var det många som jublade när affärsmannen i år lyckades rensa kalendern, äntligen fick vi se Chris!

Och just i år har de varit extra generösa. För första gången på många år, satt paret på första parkett under det traditionsenliga Nationaldagsfirandet på Skansen, ihop med resten av familjen.

Christopher O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Skansen
Chris och Madeleine har gjort kunglig succé i år!
Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”Brand logo
Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”
Annons

Bilderna på prinsessan Madeleine väcker reaktioner i utlandet

Som sagt, det är inte bara hemma i Sverige som vi längtar efter att få se vår moderiktiga prinsessa. Nu sprids bilder på Madeleine från firandet på Borgholms slottsruin under fredagen till och med i utländsk press!

Det är våra grannar i Danmark, på Billed Bladet, som riktar fullt fokus på Madeleines närvaro i en artikel med rubriken: "Äntligen var Madeleine med och firade sin storasyster på Victoriadagen".

Dessutom har det inte undgått danskarna att Victoriadagen är en viktig dag för vår kungafamilj, inte minst för Madeleine och Chris.

– Det råder ingen tvekan om att den svenska kungafamiljen njuter av denna underbara sommartradition som för samman hela familjen över traditioner, skriver tidningen.

Christopher O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Borgholms slottsruin under Victoriakonserten
Det var glada miner under Victoriakonserten!

Foto: TT

Annons