Bilderna på Madeleine som Chris inte vill se: "Skamligt!"

Aj, aj, Madeleine – hur förklarar du detta för Chris?

Prinsessan Madeleine dyker upp på riktigt pinsamma bilder. Nu är frågan hur maken Chris O'Neill känner inför detta.

Prinsessan Madeleine har rört sig länge i den amerikanska societeten. Hon har träffat affärsmän, politiker, skådespelare, stjärnidrottare – eliten, kort sagt.

Men ett av mötena kanske hon betraktar i en annan dager idag. Det skedde i januari 2011.

Prinsessan Madeleine tillsammans med Donald Trump

Aj, aj, Madeleine – hur förklarar du detta för Chris?

Aj, aj, Madeleine – hur förklarar du detta för Chris?

Det var då Madeleine närvarade vid välgörenhetstillställningen 54th International Red Cross Ball på Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida. På plats fanns ägaren till Mar-a-Lago: Donald Trump, mannen som senare skulle väljas till presidentposten.

Madeleine och Donald Trump kom tydligen tillräckligt bra överens för att posera på bild tillsammans. Fotot i fråga kan ni se i den här Svensk Dam-artikeln. 

Balen var ett sätt att samla in pengar till Röda korset, varför inträdesbiljetterna gick på 1000 dollar per person. För Donald Trump var Madeleines medverkan att betrakta som en riktig skalp.

– Det är en stor sak för Röda Korset att få hit en riktig prinsessa, hon drar alltid in mer pengar, sa en källa till den amerikanska sajten page2live.com.

 

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine tas bort av kungen

“Vår skamliga president”

Men frågan är vad Madeleine känner kring den där bilden nu. Eller framförallt: vad tycker Chris O’Neill? Madeleines make har inte hymlat med sin avsky för Donald Trumps politiska gärning.

Så här skrev han 2017, i ett inlägg på sitt privata Instagram-konto.

”Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir”, skrev Chris.

 

LÄS OCKSÅ: Madeleine förföljd av miljardär – tog sjuka bilder av henne i smyg!