Bilderna på prins Oscar har fått folk att häpna

Bilderna på prins Oscar har fått folk att häpna

Prins Oscar gjorde något på bilderna som fick alla att reagera. Det sa så mycket om den han är.
Så blir Oscars liv efter kungens beslut
Slå på ljud

Prins Oscar är charmig som få. Han är i en ålder då pliktkänslan som kommer med att vara son till Sveriges framtida drottning inte växt fram ännu. Han är fortfarande bara en liten pojke – och lika busig och sprallig som vilken fyraåring som helst.

Och han är också, precis som alla andra barn i den åldern, lite lynnig. Det fick vi se prov på när kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och Oscar samlades för ett familjefoto i våras.

Prins Oscar gjorde succé på bilderna

Prins Oscar

Det var idel sura miner från prins Oscar den där dagen.

Medan resten av familjen log pliktskyldigt, så behöll Oscar en butter min hela fotosessionen genom. Victoria försökte övertala honom att le – men icke!

Resultatet blev så dråpligt och roligt att det nådde utomlands. Det amerikanska magasinet People skrev en hel artikel om det.

"Prins Oscar tänker inte tolerera mer!", skrev tidningen.

"Han verkar inte tycka att det var roligt att vara en del av festligheterna. Medan Estelle log stort under hela begivenheten, även när hennes mamma fick en vacker blomsterbukett, så såg prins Oscar lika lite road ut hela tiden. Inte ens storbandet och publikskarorna på hundratals människor som samlats för att se familjen kunde få honom glad. Den lille prinsen log inte ens när han prins Daniel höll honom i famnen för ett familjefoto. Trots sin buttra uppsyn såg Oscar fortfarande bedårande ut i sin vinterklädsel."

KAMPANJ! Läs Svensk Dam Plus+ GRATIS i en månad

"Han spelar inte spelet"

Oscars buttra min avhandlades även i Nyhetsmorgon. Alla studion var lika charmade av lillprinsens "ärliga stil".

– Han har en förmåga att se lite plirig ut i alla sammanhang. Det är något med att han inte spelar spelet. Han kör sin egen grej, sades det.

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag