Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på prinsessan Madeleine chockar omvärlden: "Ser inte ut som sig själv"

05 jul, 2023, 13:30 
Prinsessan Madeleine

Nya bilder på prinsessan Madeleine chockar omvärlden.

Annons

Prinsessan Madeleine är en kunglighet med en snudd på oöverträffad känsla för stil. Hon är tveklöst den i kungaparets barnaskara med det största intresset för mode och flärd. Det är därför hon ofta fått agera smakråd för sin storasyster, kronprinsessan Victoria, i frågor som rör just stil.

Även i utlandet har man väldigt höga tankar om Madeleines modekänsla. Hon får ofta goda omdömen för sin klädsel, från modebloggare, journalister och andra intresserade.

Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till SverigeBrand logo
Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till Sverige

Nya bilder på prinsessan Madeleine chockar omvärlden

Men på sin senaste "outing" tog Madeleine det hela till en ny nivå. På kommentarerna efter bilderna från helgens besök i Cambridgeshire, Storbritannien, kan man ana sig till att omvärlden är chockade över hur Madeleine helt stal showen.

Annons

Madeleine och maken Chris O'Neill var nämligen på bröllop i lördags. Med sig hade de självfallet hela barnaskaran: prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Men för Instagram-kontot The Royal Fashion Police och dess följare var det Madeleine som hamnade i fokus. De var helt tagna av hennes outfit.

"Det här är fulländning! Det där är en av mina favoriter bland alla klänningar hon haft på sig. Älskar det pastellgröna med de rosa blommorna. Hennes hår är alltid perfekt också. Jag tycker att hon är en av de vackraste prinsessorna i Europa", skriver en användare.

"Jag skulle rösta på denna som veckans utstyrsel. Väldigt vacker", skriver en annan.

"En av de vackraste bilderna jag har sett på kontot. Klänningen är luftig utan att bli för böljande. Älskar väskan och sandalerna som går i en fin rosa. Otroligt", skriver en tredje.

"Prinsessan Madeleine är definitivt min favoritprinsessa. Hon är så ljuvlig och vacker. Det här är en otrolig utstyrsel. En sann skönhet", skriver en fjärde.

Annons

"Ser inte ut som sig själv"

Flera har kommenterat att Madeleine är lite olik sig på bilden.

"Är det bara jag eller ser hon annorlunda ut? Jag kan inte sätta fingret på det, men hon ser inte ut som sig själv. Hon är fortfarande vacker och jag gillar klänningen och barnen är bedårande", skriver en användare.

Värdarna för bröllopet var Chris O'Neills systerdotter Celina d'Abo och hennes make Jake Giordano. På plats var även Chris mamma Ewa och hans fem halvsystrar Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen.

Annons