Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bilderna på Silvia får alla att studsa till – så har du aldrig sett henne förut!

14 mar, 2024, 05:00 
Vendela Lönnqvist
Vilka bilder!
Annons

Just nu befinner sig kungaparet på statsbesök i Mexiko, där de bland annat besöker SOS Barnbyar.

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Därför reser kungaparet till Mexiko

Syftet med besöket är främst att stärka både de ekonomiska och politiska banden mellan länderna och fokus kommer ligga på bland annat innovation, handel och investeringar.

I eftermiddag besöker kungen och drottningen, tillsammans med statsrådet, den precolumbianska ruinstaden Uxmal, en av Mexikos största och mest kända ruinstäder från mayakulturen och ett av Unescos världsarv. Så spännande!

Annons

Unika bilderna på Silvia

Imorgon väntas färden hem – men redan inför resan passade kungahuset på att ge följarna en tillbakablick på Instagram.

Statsbesöket till Mexiko markerar nämligen det tredje för vår kära kung och drottning. Första gången var 1982 och senaste var så sent som 2002.

Det ville kungahuset gärna påminna med ett gäng bilder från kungen och Silvias tidigare resor – och det är minst sagt en tillbakablick!

På bilderna syns nämligen en 39-årig Silvia och en 36-årig kung Carl XVI Gustaf på resan – några riktigt härliga fotografier och sällan skådade!

Annons