Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Sofia sprids utomlands – detaljen går inte att förneka

08 feb, 2024, 05:00 
Bilderna på prinsessan Sofia har redan blivit en snackis utomlands.
Annons

Under tisdagen begav sig prinsessan Sofia och prins Carl Philip ut på jobb – mitt i Stockholm city!

Det var dags för den internationella konferensen About Ctrl + Rights, som handlar om Sofia och Carl Philips viktigaste fråga: trygghet för barn och unga på nätet.

Nu har bilderna på prinsparet spridit sig utomlands. Och då är det en detalj som sticker ut.

Här fångas Sofia och Carl Philip på film – mitt i stan!Brand logo
Här fångas Sofia och Carl Philip på film – mitt i stan!

Prinsessan Sofias beteende uppmärksammas utomlands

Sofia var oerhört stilig i vackra Hollywood-lockar och svart från topp till tå när hon klev in på aktivitetscentret Space vid Sergels torg i Stockholm.

Det var prinsessan Sofia som kickade igång konferensen – som var fullsatt – med ett tal på fläckfri engelska. Sedan följde fyra fullspäckade timmar, och Sofia såg oerhört road ut i publiken.

Annons

I tyska Bunte är det faktiskt Sofias tal, och leverans, som hyllas lite extra.

– I en elegant, dubbelknäppt svart kort kavaj och matchande kostymbyxor presenterade sig prinsessan Sofia som en stilig och självsäker talare. Hennes tal innehåll både glädje och beslutsamhet när hon förespråkade större säkerhet på nätet!

Prinsessan Sofia håller tal
Snyggt, Sofia!JESSICA GOW

Prinsessan Sofias starka ord – nu är det allvar

Ja, Sofia var tydlig i sitt budskap:

– Hur kan vi se till att barn och ungdomar inte bara överlever utan trivs, i en digital värld? Många av oss ställer oss just den frågan, inledde prinsessan.

Annons

– Internet ska vara en plats där du kan vara dig själv. Det ska vara en plats där du kan utforska och bygga upp dig själv - att få kontakt med andra människor, hitta information och inspiration. Jag älskar hur internet utökar min värld och de många fåniga och roliga saker som internet har att erbjuda.

Den tyska tidningen ser också till att lyfta prinsessan Sofias oerhörda charm – som ju gjort henne till en riktig favorit i kungafamiljen.

"Men det var inte bara hennes positiva karisma, utan också hennes utsökta modesmak som gjorde henne till centrum för uppmärksamheten igen!"

Foto: TT

Annons