Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Victoria och Daniel chockar – nu sprids händelsen världen över

18 dec, 2023, 08:02 

Nya bilderna på kronprinsessfamiljen får hela världen att smälta!

Annons

Julen väntar runt hörnet och kungligheterna gör sig redo för ett rejält julfirande, där det ska stoppas korv, gran ska kläs och paket ska inhandlas till de förväntansfulla barnen.

20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!Brand logo
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!

Redan inför barnens favorithögtid har man sett till att välkomna det som hör julen till. I samband med lucia dök delade kungahuset med sig av en bild på en lussande prins Oscar och prinsessan Estelle.

Det fick alla kungliga följare att jubla, uttrycka glada hurrarop i kommentarsfältet och berömma både Oscar och Estelle för de fina och härliga lussebilderna.

Annons

Kronprinsessfamiljens lyckliga stund

Kronprinsessfamiljen hade ytterligare planer inför julen i pipen. Under söndagen, i samband med tredje advent, bjöd familjen nämligen på en härlig julhälsning från Kungliga slottet!

I klippet kunde vi bland annat se hur kungligheterna julpysslade, skrattade och firade in den stora dagen som vilken familj som helst.

Händelsen sprids i utlandet

Klippet från det härliga julhänget har även fått spridning i utlandet. Norska Se och Hör har tagit del av kronprinsessfamiljens julförberedelser och skriver:

Annons

”Estelle och Oscar dekorerar trädet och de gör även kransar av apelsinskivor. Vi ser också att sjuåringen håller fram en gren av bär som han är mycket nöjd med”.

Ja, Oscar verkar mycket nöjd med sitt julpyssel och klippet kan man höra han säga ”åh titta, titta! Det blev jättefint!”.

– Den är jättefin. Strålande, säger mamma Victoria.

Foto: TT/Instagram

Annons